Dagens skratt

Dagens skratt bjöd Isabella pa för en stund sen. Lars tränade men hörde ljud fran deras rum, och bad mig ga och kolla. Hörde pa vägen hur det var nat som försiggick, men det lät inte som att Isabella var ledsen iallafall. När jag kommer in, sa har hon gar ur sin säng, och fatt för sig att hon ska lägga sig brevid Alex, sa när jag kommer in sa sitter hon i han säng, puttar pa Alex (som fortfarande sover) och säger "Bort bort". Det var ett under att jag lyckades lyfta tillbaka henne i sin egen säng, utan att väcka bada tva och skratta ihjäl mig, hehe.

Idag har vi firat bröllopsdag, helt galet att det redan har gatt 3 ar? Trots att vi är ganska krassliga fortfarande har dagen gatt i rasande tempo (kan ocksa bero pa att jag och Kottarna inte vaknade till liv förrän efter 9?). Men vi har hunnit med en massa skoj, och ätit god lunch och ostfondue till middag och chokladdoppade jordgubbar till efterrätt, mums. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en stund!

Typiskt!

Det är riktigt riktigt härligt väder här, och har varit sen i mandags (da fick vi ett skönt välbehövligt varregn). Nu skiner solen och framat eftermiddagen (lagom till varan langpromenad) börjar temperaturen krypa närmre 20 grader. Vilken härlig energi man far! Nästan alla av oss iallafall. Alex är sjuk. Stackarn hade nästan 39 graders feber och somnade redan kl 17. 18 väckte vi honom och fragade om han ville ha nat att dricka, sen ville han bada ett varmt bad, och kl 19:30 ville han sova igen. Fast mellan varven är han ganska pigg. Idag verkar febern mer eller mindre borta, och jag fragade honom om han vill och orkar ga till Lekis imorgon. Han förklarade att även om han är sjuk sa kan han fa en värktabelett sa att han orkar, sa viljan finns där, hehe. Men jag vill ju inte att han ska smitta nan annan, sa vi far känna av under kvällen och imorgon och se hur det är. Jag vill hellre att han är frisk i helgen, pa lördag ska vi pa playdate med tva sma flickor fran Nya Zealand (ja och deras föräldrar saklart). En härlig spontan träff, det ska bli kul! Söndag bjuder pa lunch hemma hos Oma och Opa, mums!

Ingen rast ingen ro

Idag har varit san dag som det känns som att man varit överallt och ingenstans och inte suttit ner en sekund mellan varven. Men jag klagar inte, sant tycker vi om! Isabella blev lagom tramsig efter att jag kom hem runt 19 snaret efter skolan, och tramsade sig halva kvällen. När hon var som tröttast började hon slicka oss, mig i ansiktet, Lars pa magen och Alex i nacken, som en liten hund sprang hon runt med tungan ut och sa ööööööh. Efter att barnen som var det träning som gällde och nu ska jag sova. Bjuder pa ett klipp pa tramsmajan först fran ikväll.


Kotterummet

Bilder- som utlovat!
En säng blev till tva
Isabellas sida
Alex sida
Nya klädhängaren
Nya mattan
Kass bild pa nya gardinerna, hehe.
Barnen älskar "nya" rummet. Vi testade att för första gangen ha Isabella sovandes där inne, och det gick hur bra som helst, hon somnade vi 20 som vanligt och vaknade kl 6 (skitförbannad, hehe), men Lars gick in och hämtade in henne till oss, och vi sov vidare 2 timmar. Vi är stolta föräldrar idag!

Söndag

Idag har vi varit ute och invigt Alex nya cykel och Isabellas trehjuling ordentligt. Dock är det ganska ruggigt ute, men barnen höll sig varma genom att busa runt.
Alex älskar verkligen sin cykel, och jag ser manga drag av mig själv i honom, han är vaghalsig som bara fa! Och ger mig hjärtattack flera ganger, hehe.

Vilken dag

Ja jisses vilken dag det har varit. Upp äta frukost, sen körde Lars iväg till IKEA och köpte madrass till Isabellas säng och en trehjuling till henne, och en sagmaskin. Under tiden tittade Barnen pa Mary Poppins och jag städade undan liten. Han kom hem, sagade itu vaningssängen och vips hade vi tva perfekta sängar, varav en med kant för Isabella. Jag gick ut pa altanen och malade sängarna, sen at vi lunch, och begav oss ut. Nästa stopp pa listan var cykelaffären och hem kom vi med en cykel till Alex! Vi gick vidare till Coop och beställde tartorna till nästa vecka, kom hem malade sista lagret pa sängarna, medan Lars och barnen "cyklade". Sen har det fixats och donats här hemma och vi är verkligen supernöjda med varan idè vi fick igar om att saga itu sängen. Det blev superbra (och stabilt). Bilder kommer imorgon, kameran har inte direkt varit stor prio idag, hehe. Nu, ett glas vin och njuta av stoltheten att bada barnen ligger i sina sängar, pa sitt rum och sover!

Fattiglappar

Häromdagen hade jag och Alex en diskussion som lät ungefär:

Alex: Mamma, Alex vill bada.
A: Tyvärr, det gar inte, vi har inget badkar.
Alex: Mamma, Alex vill bada NU.
A: Men det gar inte, du far duscha, vi har inget badkar.
Alex: MAMMA, ALEX vill bada NU!
A: MEH, det gar inte, vi har inte pengar till att köpa ett badkar!!!
Alex: ALEX BADA NU
A: VI HAR INTE RAD ATT KÖPA ETT ç)*="+ BADKAR.

Vi satt och spelade Sims 2. Alex ville att hans sim skulle ta ett bad. Tror inte att det spelet är nyttigt för nan av oss. Lars höll pa att garva ihjäl sig när jag berättade om min och Alex lilla "brak". Senare pa kvällen berättade jag för Lars vad hans "Sim" gjorde (jag har ju självklart gjort oss) och efter ett tag muttrade han nat om att jag vara bara tvungen att göra honom till en Looser (tror att det var när brandlarmet gick av för 432:e gangen). Alltsa det är bara ett spel. Fast naja, jag muttrar ocksa nat om "Jävla bitch" när en grannsim spanade in min Lars sim. Just ja, det är bara ett spel...

Planer

Nanstans i alla sjukdomar som har härjat runt här har tiden gatt vansinnigt fort, och redan nästa vecka är det dags för kalas! Shit liksom? Och att Bella- bebis redan fyller 2 ar? Halla igen?

Iar har vi kombinerat kalas för Alex och Isabella, helt enkelt för att det är väldigt manga i familjen som "nollar" och det är väldigt manga andra kalas nu de kommande veckorna. Istället för ett kalas pa Alex födelsedag sa tar Lars ledigt den dagen och en överraskningsdag i Europapark star pa schemat. Helt ärligt sa tror jag att det slar vilket kalas som helst! Nästa söndag, har jag bestämt mig för att ta det lugnt. Tänker ungefär inte lyfta ett finger. Ar lite trött pa att stressa ihjäl mig med att baka och fixa och dona när man inte far nat tillbaka för det. Typ god tarta, fin tarta och sa vidare. Nej, i ar beställer vi tartorna och köper hem lite kakor. Bättre sa. Vi ska ocksa köpa en trehjuling till Isabella och en cykel till Alex. Vi har googlat och tittat runt och haft oss och kom fram till att vi är trötta pa allt "plastic fantastic" och numer gar efter kvalitè. Lite dyrare- mycket bättre! Isabella ska fa denna och Alex nat liknande denna. Tror att Kottarna kommer att bli superglada!

Annars är det ett underbart härligt ar med manga planer framför oss. Inte bara alla kalas, en ny kusin kommer om bara nagra fa veckor, sen Europapark pa Alex födelsedag, i maj kommer Agneta Roland Hans och Katarina (vi längtar och saknar!). i juni aker vi till Italien, slutet pa juli kommer Madde och Andreas (10 dagar, helt underbart!) sen Europapark igen (2 dagar) slutet pa september, början pa oktorber. I slutet pa oktober maste Lars aka 3-4 dagar till Tyskland, sa jag försöker planera idè hos mamma och pappa att de kan komma hit och hjälpa mig, hihi. Vi far se!

Mormor?

Ar det mormor? Ja, atminstone om man ska tro pa Isabella. Och ja, visst finns det faktiskt likheter, fniss.

Inatt

Inatt är det dags, natten som Isabella inte kräks! Efter 4 nätter av nattkräkningar, som innebär att byta sängkläder och allt annat som kommer därtill är vi lagom trötta här hemma. Alla vaknar ju av sant, sa det har varit 4 väldigt jobbiga nätter. Imorgon ringer Lars till doktorn och kollar om vi behöver kolla upp det mer, eller om det bara är nat slags magvirus. Sadär mittinatten när det pagar sa blir jag galen av oro att det ska vara nat, men med tanke pa att jag madde för jävligt igar och kräktes jag med, sa är det väl förmodligen nat som gar. Men, vi ringer och kollar ända. Det lustiga med det hela är ju att hon är pigg och glad, och bade äter och dricker pa dagarna.

Innan det värsta började igar sa hann vi äntligen iväg och köpte en ny vagn till Isabella. Jag älskar den! Den är precis som jag ville, en blanding mellan barnvagn och buggy, inte för liten, inte för stor, stabrädan funkar perfekt och det gar att packa in mat och dyligt relativt bra under den. Och Isabella trivs superbra att sitta i den, och det är ju trots allt det som räknas!
Bjuder pa ett litet filmklipp pa kottarna. Isabella vill kela, Alex vill busa, hehe.


RSS 2.0 bloglovin