Bra eftermiddag

Ja, det var verkligen vad vi behövde. Och det märks att alla 4 barnen växer sa det knakar, det var inget tjafs, inget brak eller tarar som det brukar vara, utan full rulle med olika lekar. Underbart att se! Mammorna fick i sig bade kaffe och te, och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Välbehövligt! 
Hoppas morgondagen blir lika bra. Ska bli spännande att vara ensamstaende 4 barnsmamma en fredagskväll, haha.
När Lars har nattat barnen blir det "Breaking bad". Shit vilken hysterisk serie det är!

Phew

Ja, jag far nog börja med att be om ursäkt för mitt väldigt luddiga inlägg igar. Sa gar det liksom när man har sa manga känslor som far genom kroppen, men samtidigt, av ren respekt inte kan dela med sig av orden. Hoppas ni förstar.

Inatt har jag sovit luddigt och jobbigt. Glömde dessutom att inhalera Alex innan han gick och la sig, sa vi vaknade kl 3 av att hostan började. Känner mig lite som en zombie, och längtar efter att köra ett pass Zumba. Rensa tankarna och tanka energi.

Efter lunch beger vi oss till V. Tror att vi alla behöver komma hemifran lite. Lars släpper av oss pa väg till jobbet, skönt att de bor i samma by som Lars jobbar, hehe. Kollade vädret förut ocksa, ska bli upp mot 13 grader snart! Ah vad jag längtar. Känner verkligen hur bara löftet om var ger mig energi och far mig att ma bättre.

Arg

Det är jag idag. Arg. Sa jävla förbannad. Sa jävla orättvist. Har sa manga känslor genom kroppen samtidigt som jag känner mig tom.
Men, nej. Och där tog orden slut. Lustigt det där. Sa mycket att säga, men sa fa ord? Äsch! Det är inte synd om mig pa nat sätt alls, sa varför tappar jag orden? Faktiskt om nat sa ska jag nog inse hur lyckligt lottad jag är.

Massage

Nyss hemkommen fran massage, och oj vad skönt det var. Tror till och med att jag slumrade till en stund.
När jag promenerade hem tänkte jag för en sekund att det var en underbart vacker stjärnhimmel. Sen blev jag pamind om hur stjärnhimmeln ser ut när man promenerar hem mellan Agneta och Roland och Hans och Katarina, och oh vilken saknad som kom. Jag är sa glad att vi har sa fantastiska människor i vara liv!

Veckan som kommer

Igar efter lunch kände jag nat som jag inte känt pa länge. Ork och lust att städa och rensa. Oftast känner jag bara det ena, jag har ork men ingen lust, eller lust och ingen ork. Igar bytte jag sängkläder i alla sängar, rensade ut papper och tidningar, städade och fixade ordning kylskapet, organiserade och fixade barnens rum, och en massa annat smatt och gott. Sa skönt att ha det gjort. Morgonen tillbringade vi i badhuset, barnen älskar det, och Alex kämpar tappert för att lära sig att blir en riktigt bra simmare.
Till middag igar provade jag pa blomkalsmos för första gangen. Galet vad gott det var! Tror inte jag nansin kommer att äta potatismos igen! Vi blev inspirerade till att laga mer middag för att det var sa gott, sa vi bjöd in Lars pappa och fru pa middag nästa helg, haha, ja sa gott var det!

Veckan som kommer är fylld med vänskap. Pa torsdag beger vi oss till grannbyn och V, det är ett tag sen sist, och vi sprang in i varandra pa Coop förra veckan. Vet inte om jag sa det da, men V är en san människa som jag inte inser hur mycket jag saknar förrän jag träffar henne. Längtar tills pa torsdag. Pa fredag kommer M, C och N hit pa middag. Eller snarare, M lämnar av barnen, sen aker hon och jobbar 2 timmar medan vi fixar maten. Ska bli intressant... haha. Lars är iväg sa det är bara jag med 4 barn. Pa lördag beger vi oss till ostfabriken i Emmental och äter lunch, och pa söndag kommer som sagt farmor och farfar hit.

Vi har förresten hittat ett hus... Vi akte förbi det i lördags för att kolla läget, och fan, allt känns sa jäkla bra. Storleken, läget (älskar läget!). Det enda som inte är ok är priset. Kan inte direkt säga att vi har 980.000 chf (drygt 7 miljoner) att slänga upp sa pass snabbt. Visst, vi hade kunnat dra i en del tradar, men nej, det är inte värt det. Vi är bada överens, att när vi köper/bygger hus, sa ska vi ha tillräckligt med pengar för att ha lite kvar även efter att huset är köpt, och inte lägga alla sparpengar pa huset. Sa det är bara till att vänta lite till, och hoppas pa att det dyker upp nat liknade igen slutet av aret.

Nu är det dags för Zumba, weho!   

Ah!

Idag när jag kollade pa vädret sa känns det näästan som att man kann lukta varen. Temperaturen gar upp lite lite varje dag, och snart ska det ligga runt 11 grader! Ah vad jag hoppas att det haller i sig! Sen kom Lars (har jag sagt att min man inte vet vad positivt tänkande är) och säger att da far vi väl en meter snö i mars istället, ha. Eller nej tack!
Om en stund beger vi oss till poolen. Tror att barnen utan problem hade kunnat ga dit varje dag.

Nu är det dags

Jag har sana galna varkänslor idag att det inte är sant. Vill ha var nu! För att trotsavdret lite sa beger vi oss iväg till Basel (rykten säger att det är solsken där idag) och ska ha picknick i en park där. Det är lite kyligt, därför värmer vi oss med varm choklad. Ah vad jag vill ha var! Jag är sa sugen pa att vandra. Ska se till att det blir mycket av sant i ar. Tror att Isabella längtar efter värme ocksa, för hon har fragat i flera dagar nu om vi kan aka till Italien. ha. 
 
Men nu tänker jag slänga mig i ett bad. Trycka pa lite ansiktmask och harinpacking. Ja tack!

Nej tack

Imorse vaknade jag till av Alex glädjetjut: Snö! Alltsa nej! Jag hade börjat se fram emot varen, och inte nan snö, suck!
Egentligen har jag inte tid att sitta här. Ska köra 45 minuter Zumba om ungefär 3 minuter, sen ska jag städa badrummet, förbereda tvätten inför tvättstuga imorgon, baka scones och vattna blommorna. Och allt ska gärna vara klart innan 11:50 när Alex kommer hem. Jag är atminstone inte uttrakad!

Sova!

Ja jisses. Igar natt sov vi inte mycket eftersom Lars inte var hemma. Tva barn i sängen är ingen höjdare. Inatt har Alex väckt mig ungefär en gang i halvtimmen och velat sova hos oss, men jag har sagt nej varje gang. Sen gick han upp och kissade, sen en stund senare gick han upp och bajsade, och sen fick han hostattack resten av morgonen. Ikväll blir det tidigt i säng! Fast det ska nog inte vara nagra problem, Alex är i skogen hela morgonen, och sen handboll i eftermiddag. Tror det kommer att vara en trött kille ikväll.

Igar sprang jag in i V pa Coop. Det är lustigt, som jag sa till Lars, hon är en san människa som jag inte inser hur mycket jag saknar henne förrän vi träffas! Vi bestämde att vi aker förbi där en eftermiddag nästa vecka. Pratade ocksa lite om "grannproblemen". Och visst kände hon till en del om det. Sa jäkla vidridgt! Ja, jag ska berätta hela historen, nan dag. Men för att ge ut lite snabb historia (är inte fullt säker pa vad jag har berättat). Samma äckel som stötte pa mig pa min föelsedag, han har dessutom flickvän, är samma anledning till att vara grannar ska skiljas. Oh det verkar som att alla känner till honom eftersom han uppenbarligen försöker med allt som rör sig, och har sex med typ hur manga olika som helst?? Ja fy fasiken alltsa.

Deprimerande

Ja, vet ni vad som är deprimerande? När klockan inte ens är 12, men det är sa gratt och mörkt ute att man far halla pa att tända lampor, suck!

Igar var det inga problem med att vara gräsänka. Tvärtom faktiskt, var det den bästa dagen pa länge. Alex och Isabella var hur glada som helst, och Alex hjälpte till med allt. Fick honom till och med till att para ihop strumpor efter tvätten, det är fan guld värt, haha. Det känns som att anledningen till att det varit jobbigt pa senaste var den som inte var hemma. Och jag vet ju ocksa anledningen till att Lars är som han är just nu. Ryggen spökar igen, suck.

I brist pa färg ute tänkte jag se om jag hittar lite färg att ta in istället. Har sett att de börjat sälja primula, och aterigen ska jag försöka pa mig en. Helt ärligt, dem överlever bara inte hemma hos mig, vet inte vad det är jag gör för fel??

Mandag morgon

Idag är det nästan exakt 1 manad sen jag fick min "kris". Ja, jag säger kris i brist pa bättre ord eller förstaelse. Känns som igar samtidigt som det känns som att det har gatt jättelang tid. Konstigt det där. Men det blir bättre och bättre varje dag, dock känner jag ibland hur paniken kommer krypande (oftast när jag är inne i affären av nan anledning?) men jag har lärt mig att andas, och bara sta stilla en stund för att arbeta bort det.

I lördags var vi pa IKEA. Kottarna ska fa nya sängar, och vi tror att vi har hittat vinnare. Vi at även lunch där, och sen blev resten av lördagen lugn. Igar var vi hemma hos Oma och Opa pa lunch. Vi kom vid halv 12 och var hemma vid 7, haha. Langlunch kallas det nog? Denna helgen har vi än sa länge inget planerat, skönt sant det med.
Ikväll tillbringar Lars aterigen natten pa hotell, i Tyskland denna gangen. Men det gör inget. Vi börjar bli vana, he.

Vi börjar ocksa bli desperata efter ett hus. Eller nej, inte ett hus i sig, efter att flytta. Bade jag och Lars känner det som att vi kvävas här (av grannarna). Det har hänt sa jäkla mycket skit sen i somras och nu har det kommit fram saker som gör att det känns alldeles för mycket. Har funderar pa att skriva av allt som har hänt, och ja det kommer kanske en dag, när jag har tid att göra det.

Fredag

Idag är det fredag. Nagon som missat, ha?

Efterl unch begav vi oss till Solothurn för att träffa Malin. Jag borde haf att en hint om hur det skulle vara när Isabella började juxa redan pa bussen. Upp och ner, in och ut tills hon trillade och slog i foten. Detta hände redan innan bussen hade startat... Väl i SO var det trevligt som vanligt att träffa Malin, men barnen, oh my god! Alltsa, ja jag orkar inte ens skriva om det, och da är det ILLA.

Iallafall, väl hemma, manga timmar senare at vi middag och Alex började översätta varan engelska? Sa jag testade honom lite, och lyckades till och med fanga det pa film. Jag är impad!


Ugh

Sa var det dags igen. Jag börjar känna mig hängig, Isabella är hängig och Lars mar inte sa bra han heller. Jag hoppas att det bara handlar om vädret, för imorgon ska jag och barnen in till Solothurn och träffa Malin. Isabella längtar sa efter att fa spana klänningaro och flipflops, ha. Det enda jag vill göra idag är att ligga och vila en stund, men som jag sa till Lars, jag önskar ocksa att det kom en jäkla städfe förbi och fixade allt här hemma, Med tillägget att jag är den jäkla fèen, he. Jag kan bara inte slappna av när det ser ut som ett minder bombnedslag.

Hade en väninna över hela morgonen pa en 3 timmars fika. Ah vad jag mar daligt när andra mar daligt. Hoppas atminstone att jag hjälpte henne lite, atminstone med ett öra eller tva. Det är lustigt, men det känns som att sa manga sa att förra aret var hemskt och jobbigt, och det verkar som att detta aret inte blir mycket bättre? Hoppas att vi gar efter mottot det kan bara bli bättre?

Upp och ner

Ja, det är sa mitt liv känns just nu. Det gar upp, och det gar ner. Och just nu känns det som att det gar nerat, igen. Men nej, jag tänker fan inte tillata det.
Lars tror att jag tänker för mycket. Det kan han nog ha rätt i. Fast det är det skönaste med allt det här, att jag pratar om det. Med Lars, med vänner, skriver av mig här. Far ut en del iallafall. Manga saker haller jag dock inom mig, men jag vet ända att jag kan dela med mig- om jag känner för det.
Kan kanske vara för att jag är galet trött. Har haft huvudvärk hela helgen. Tog en extra massage idag och det kändes bra. Konstigt nog försvinner huvudvärken safort jag kommer ut? Längtar efter när det blir ljusare igen sa jag kan ta kvälls PW.
Har dessutom sovit galet daligt inatt. Lars hade ett möte imorse och sov pa hotell. Jag sover riktigt daligt med tva barn i sängen. Sen snarkar den ena och den andra pratar i sömnen. 
Sen sprang jag in i en vän idag. Vi drack kaffe tillsammans och delade mindre roliga historier. Fy fan vad arg jag är. Och jag undrar varför jag inte mar bra ibland...?

Bokat och klart!

Ja, nu äntligen kan vi sova! Allt är bokat och klart, i juli blir det en vecka i Sydfrankrike och i september blir det 9 dagar i Italien. Barnen längtar redan. Pa fredag ska vi träffa Malin i Solothurn, och Isabella planerar redan att hon ska köpa ett par flip-flops och en randig sommarklänning. Alex ska köpa ett par crocs? Jag har försökt förklara att jag inte är helt säker pa att de säljer sana redan, men vi kan ju "leta" iallafall, för saken skull, fniss.

RSS 2.0 bloglovin