Tjoho!

För en stund sen ringde den en kvinna hit som ville prata med mig och Lars. Oturligt nog pratade hon inte engelska sa jag fick be Lars ringa tillbaka till henne. Efter samtalet sa ringde han tillbaka till mig och sa att "Nu har jag bokat tid för bröllopet, 27 mars kl 16.00" Sa, den 27 mars 17.00 är jag inte Annika Schönemann längre utan Annika Zimmerli.
Ok, nu ska jag bara fortsätta hyperventilera lite!

Oh.... HALVTID!

Idag är det onsdag, och som rubriken säger, HALVTID. Woohoo. Nu är det snart fredag och dags för en massa mys.

Idag har jag lite smatt planer pa att aka in till Basel och shoppa lite, men vädret just nu är dimmigt och duggregn sa vi far se vad det blir med det. A andra sidan, lite regn dör man ju inte av, däremot är det härligt med frisk luft.

Lars berättade igar kväll att han kanske kommer att ha internet nästa vecka, sa att vi atminstone har en stund pa msn pa kvällarna och vi kan maila varandra. Hoppas hoppas!

Jag är kär!

Jag har hittat DEN vigselringen. Ok, i ärlighetens namn har jag hittat 2.... Den enda fran en affär i Sverige, och den jag hittat idag är fran Schweiz. Den senaste är verkligen wow, vill ha, men priset mellan 1 och 2 ligger pa ca 15000 kronor... haha. Sa det är liiiite prisskillnad pa dem. Men det är som Lars säger, man gifter sig bara en gang. Räknar man da med att vi är gifta i runt 60 ar sa blir det inte sa dyrt, per ar alltsa. Hade min hjärna funkat hade jag kunnat säga exakt hur dyrt per ar, men palla! Nu hoppas jag bara att Lars tycker dem är alldeles totalt tjusiga han med. För huvudsaken i slutändan är ju att vi hittar ett par som vi bada älskar.

Hemma igen

Nu har vi varit hos doktorn och det gick bra. Hon höll pa att fa mig att svimma när hon sa att denna sprutan gör inte lika ont som alla andra eftersom den bara gar in i fettet medan dem andra gar in i muskeln.... Tur att hon inte sagt det med muskeln innan!

Vägde och mätte Alexander ocksa, och han är liten men perfekt. Han är 70.2 cm lang och väger 8730 gram. Han är liten för sin alder, men vikten är perfekt för hans längd. Och hon tyckte inte det var nat att oroa sig för heller, utan sa länge utvecklingen gar framat och han har babyhull sa är det jättebra.

Nervöööös!

Usch nu börjar det krypa i kroppen som vanligt innan vi ska till doktorn. Det ska förvisso bli kul att se hur lang han är och hur mycket han väger, men sa ska han ocksa fa en extra vaccinering mot mässling eftersom det gar en epidemi här just nu. Hoppas att det gar bra!

Lars är jättesöt, har ringt flera ganger idag redan, tror han saknar oss gaaanska mycket. Och snart har halva veckan gatt ju! Yay!

Tiden gar snabbt!

Kan inte fatta att det redan är kväll?? Och jag och Snoddas har snart klarat oss igenom dag 1, helt utan nagra missöden, yay. Nu sover snutten och jag har lite tid att slappa. Tog lite längre tid än vanligt för honom att sova dock, men det är ju för att han är van vid att det är pappa som tar hand on kvällbestyren.

Imorgon kommer farmor hit sen ska vi ga till doktorn tillsammans. Förvisso hade jag ju klarat det själv, det är mer för hennes skull som jag fragade om hon ville följa med, hon är nervös att hon inte ska fa träffa Alexander innan vi aker hem. Tramsa!

Nu är vi här

3 timmar avklarat... erm nagra kvar to go?

Det var riktigt jobbigt att säga hejda imorse, fick verkligen ta i med alla kroppsdelar jag hade att inte börja störtgrata. Men mest för Lars skulle ocksa, det hade ju varit extra jobbigt för honom att ga och lämna mig ensam i sängen gratandes. Nej för tusan, detta ska vi klara jag och Alexander! Och faktist är det ju värst för Lars som far lämna sitt hem och sin familj och inte fa träffa Alexander pa flera dagar, sova i en äcklig säng och jobba upp emot 18 timmar om dagen... Halla, vad klagar jag över liksom? Jag har det ju lyx jämfört!

Inte bara min pojkvän...

Lars är inte bara min pojkvän, han är far till mitt barn, min själsfrände, och inte minst av allt, min allra bästa vän.
Har ett bra exempel pa det igar när jag satt och filade naglarna och fragade honom om han vet var jag kan köpa ett bra vitaminlack. Han tittade pa mig som att jag var en alien, men för mig var det ju helt naturligt att fraga min bästa vän om det. Bara kanske inte denna bästa vännen.

Jag kommer att sakna honom sa otroligt mycket nu den kommande tiden, men vi ska klara detta jag och Alexander. Och när det är över har vi sa mycket kul att se framemot, bröllop, 1ars kalas, flytta, ja hur mycket som helst pa bara en kort tid.

För övrigt har vi skickat in alla papper angaende bröllopet och nu väntar vi bara pa att fa datumet godkänt... Spännande!

Jag är luddig....

Eftersom mina postiva tankar uppenbarligen inte funkar pa andra än mig maste jag klargöra en sak... Hihi. Lars AR hemma, han har inte akt nanstans... än! (Jag har fatt mer än en fraga om detta!)

Pa mandag, alltsa 26 februari börjar hans arme period. Vad jag menade med mitt förra inlägg är att om en vecka kommer Lars hem imorgon, det vill säga, da har han gjort sin första vecka (och 3 to go).

Men jag haller mig till mina positiva tankar, och säger, tiden gar förhoppningsvis fort. Dessutom har vi idag fylld i de sista papprena inför bröllopet, med varat önskemal om datum (nu far vi bara se om de godkänner det, om de har tid och sa). Vi har valt ut ringar, fran Sverige, jag har pratat med företaget och de kan skicka hit dem om vi betalar med kreditkort, men nu funderar vi lite pa om jag ska köpa med dem hem när jag ända är i Sverige, eftersom butiken ligger i Angelholm. Men jag vet inte om jag vill ha det ansvaret pa mig... hihi. Vi far se vad som händer helt enkelt!

Varväder!

Jag har skrytit lite om varat härliga väder idag sa här kommer bildbevisen. Dock, av uppenbara anledningar är det inte sa lätt att fanga det underbara vädret och de milda (nästan varma!) vindarna.(Den stora byggnaden i mitten är sjukhuset där Alexander föddes.)


Positivt tänkande.

Idag, om en vecka, kommer Lars hem imorgon. Woho!
Jag försöker verkligen verkligen tänka positivt, men varje positiv tanke följs av en negativ. Typ, yay, hälften att diska av allt och hälften att tvätta. Pop, negativt tanke, men vad ska jag ga göra om jag inte har tvätt och städning att göra. Hur ska jag da fa dagarna at ga?
Har planer pa att aka till Basel nästa vecka dock och se om jag hittar en tjusig tröja till min systerdotter. Har fatt en del hintar om hur den ska se ut och jag tror jag vet exakt vart jag ska ga.

Känner mig för övrigt lite hängig idag, har en del jobbiga tankar i huvet och känner mig allmänt ledsen. Jag har mina anledningar, men det är inget jag känner för att dela med mig av :)

Blödig!

Jag undrar om det är möjligt att jag fortfarande har kvar lite graviditetshormoner, sa här liksom efter tja snart 10 manader?
Jag har blivit sa otroligt blödig pa senaste, satt precis och kollade Obamas dans med frugan, och tararna började forsa. Det var bara sa vackert! Det är bara inte normalt beteende fran min sida att vara sa otroligt blödig, och verkligen inte för en san grej.

Kanske har nat med att göra med att det bara är nagra fa dagar kvar nu tills skiten börjar. Kryper i hela kroppen pa mig när jag tänker pa det, men det är väl bara till att bita ihop och hoppas att det gar fort!

En vanlig minut hemma hos ossLars säger: "Nej Alexander, du far inte klättra i bokhyllan!"
Alexander tänker "Det skiter väl jag i!"
Oj oj, far ta en liten paus, det tar pa krafterna att dra ut sa manga saker.
Ah upp igen!
Alltsa varför har ingen berättat för mig tidigare hur kul detta är? Ska göra det vaaarje dag nu!

Alexander posar för kameran


GULLUNGE!

Herre jösses och Amalia! del 2

Lars öppnar dörren och där star Helldad!
Han säger i princip att det vore trevligt om vi kunde ha haft en öppen konversation istället, och sen ERKANNER han att de faktiskt har problem med minstingen att de i princip inte kan kontrollera henne och att det är hon som springer runt. Normalt att ha en 16 manaders unge vaken till runt elva varje dag? Inte konstigt att hon störtgrater klockan atta varje morgon när hon far ga ut och följa sin syster till skolan.... Han sa ocksa att den stora kan de kontrollera bättre eftersom det bara är att huscha(?) henne sa lugnar hon ner sig.

Sa i princip, de har ingen uppfostran pa sina barn och de bad om ursäkt för detta. Tillat mig att säga HAHAHA

(jag mar jävligt bra just nu!)

RSS 2.0 bloglovin