Före och efter

Äntligen är vi klara. Mer eller mindre. Far bli en tripp till IKEA för att köpa ljus imorgon, men annars är vi klara.

 
 
 
Vi är sa väldigt nöjda, och äntligen fick jag köpt min Yun! Den är liksom pricken över I, hehe.

Tjuvkik

Dagarna innan julafton gjorde vi om vardagsrummet och jag är så himla nöjd! Och så råkade det trilla hem en ny tv också när vi ändå höll på, hoppsan! Vi är inte helt klara än, men kan åtminstone ge en liten försmak på hur det ser ut. Aaah!

Har tänkt blogga halva morgonen, till och med tänkt ut titel och sa, och smack, sa är det nan som HACKAR min mail. Shit vad arg jag är! Men, tur nog, sa stängde support ner den väldigt snabbt, och jag slängde mig pa telefonen till support, och det mest är fixat Han var relativt säker pa att de inte hann fa ut nat av det, mer än att skicka ut lite spam, men det kan jag leva med. Känner dock att jag ska tao ch byta vissa lösen trots allt, bara för att känna mig säker. Men ah vad sana här saker gör mig vansinnig, äckliga jäkla människor finns det där ute!

Naväl, lat mig börja om. Titeln skulle egentligen vara "Skogen och kalas". Da beskriver jag Isabella dag. Hon har sista skogsbesöket för aret idag, och det skulle visst vara nat särskilt. Sen kommer hon hem, byter om, käkar lite och gar direkt pa sitt första riktiga kalas. Nu menar jag alltsa ett kalas där bara HON är välkommen. Hon är taggad och överlycklig, Hoppas det gar bra.
Imorgon beger vi oss hem till Grossmami och Grosspapi pa kakbak, och sen är det snart officiellt LOV. Fast det känns officiellt först pa tisdag, pa mandag ska Isabella till tandläkaren och putsa tva tänder. Först när det är klart, da kan jag slappna av pa riktigt.

Sen sist

I helgen spelade Alex ytterligare en handbollsturnè. Denna gangen pa hemmaplan, sa jag och Isabella kunde ochksa komma och titta. Och sa passade vi pa att bjuda in grossmami och grosspapi ocksa, och bjöd pa lunch efterat.

 
Lunchen var perfekt och nanstans blev det bestämt att jag och Kottarna beger oss dit hem pa torsdag och bakar julkakor med kusinerna.
 
Idag känns det som att jag har varit överallt och ingenstans. Började med en promenad som vanligt efter att jag lämnade Isabella i KiGa. Sa sjukt skönt att bara komma ut, andas frisk luft och lyssna pa musik. Väl hemma blev det en snabb dusch, sen till affären, hem och fixa och städa och sen kom alla hem för lunch. Isabella kom hem med en lapp fran en mamma att A ville leka med Isabella (det har jag vetat länge, hehe) och efter en massa sms fram och tillbaka kom vi fram till att denna eftermiddagen fick det bli. Passade inte riktigt planerna för dagen, men sa blir det ibland. Sen vill Alex leka med en kompis han med, sa jag ska prata med den mamman imorgon. Och pa onsdag ska Isabella pa kalas. Hehe, vi behöver lov! 
Isabella hade haft jättekul med sin kompis, och jag var riktigt stolt när hon helt utan problem gick hem med henne. Liten börjar bli riktigt stor!
Väl hemma hade jag lagat middag, och tog exakt en bild, hehe. Jag ska bli bättre!
 
Dagens förrätt. Sen blev det som sagt inte fler bilder, hehe. Och ja, idag firar vi ju födelsedag igen, hurra hurra!

När det faller pa plats

Snart är det 8 ar sedan som jag flyttade till Schweiz. Helt galet när man tänker efter. Sahär i efterhand, kan jag undra, hur tänkte jag där egentligen? Jag kan inte ljuga. Det har varit väldigt jobbigt, otroligt jobbigt fran och till. Extra jobbigt pa nat sätt detta aret när jag inte velat mycket annat än att vara nära min syster.
Men saker och ting börjar falla pa plats. Jag har min cirkel runt mig som växer. Jag fick det "bekräftat" med Alex allergichock om hur manga jag har här som bryr sig om oss. Och de senaste veckorna även mer. Detta kanske later tramsigt, men för mig, att fa ett "random" sms med lycka att nan har köpt nya skor, det betyder sa mycket. Att det finns nan nära mig som bara kände att hon var tvungen att dela det med mig. Som sagt, det later kanske löjligt, men för mig är det en stor grej att äntligen ha nat den punkten i mitt "nya" liv. Att ha vänner. Folk som bryr sig. Folk som jag kan ringa till när det behövs. Som kommer hit och dricker kaffe. Sana saker som man tidigare tagit för givet. Aldrig mer kommer jag att göra det. Nu är allt bra igen.

Tiden gar snabbt!

 
Oj, vad tiden gar snabbt. Och uppdateringarna gar langsamt, hehe. 

Vi är nu inne i december och jag har firat födelsedag. Av Lars fick jag bland annat en kamera, sa nu ska jag försöka vara mer aktiv med bilder. Jag är jätteglad över den, och allt annat smatt jag fick ocksa. Bjuder pa nagra bilder tagna de senaste dagarna. Det är ingen systemkamera, men den duger bra för mig.
 
 
 

RSS 2.0 bloglovin