Humor

Detta är min och Lars humor pa högsta niva...

 

(Jag garvar fortfarande)


Aj

Idag vaknade jag och kände mig helt och hallet meh. Ont i huvudet, ont i halsen, trött som tusan, ja, ungefär sa trakigt som man mar när man har typ influensa. Dock känns det inte exakt som influensa, utan Lars gissning att jag helt enkelt är trött och totalt utmattad känns närmre sanningen. Jag har miljoner saker som flyger runt i tankarna och minst lika manga saker som ska fixat innan nästa vecka. Men, det är bara till att tvinga mig själv till ro, och inse att det kommer inte att ga snabbare pa nat sätt om jag "gör" mig själv sjuk.

Övertröttistokinggalning

Nan som undrar vad som händer med Alex när han har varit vaken 5-19:15... utan tuppis? Naja, här far ni svaret.


Detta....

... kan Isabella roa sig med länge. Inte mig emot, allt sa länge hon är nöjd, hihi.


Onsdag

Igar gick jag och la mig tidigt, och det var otroligt skönt att inte vakna förrän runt 7 när Lars sa hejda. Ar det nat som vi är väldigt bortskämda med här hemma sa är det sömn, en "dalig" natt räcker för att man ska bli helt yr i bollen. För säg vad man vill om Kottarna, men sova, det kan dem.
Idag hoppas vi pa sms i eftermiddag och en kaffe date. 1 manad har vi att ta igen, hehe. Annars bjuder denna dagen inte pa nat spännande alls. Soppa till middag om det är nan som bryr sig?

Fast jag far ju faktiskt passa pa att gratta världens bästa Lillasyster som fyller 20 ar idag. Jag har ingen aning om var de 20 aren tog vägen, skrämmande snabbt!

Tröttisar

Idag är vi trötta. Igar gick jag, som vanligt och la mig alldeles för sent. Hann knappt mer än att somna förrän jag hörde ett ljud man inte vill höra mitt i natten. Isabella kräktes. Det var bara till att ga upp, duscha av henne, byta sängkläder, ta hand om Alexander som vaknade av allt, och lägga sig ner och försöka sova. Da kom spya nummer 2, suck! Idag är det ingen fara alls med Isabella, och Lars tror att det är mer att hon kanske at för mycket igar eller nat. För sjuk verkar hon inte vara, bara trött, och det är vi alla. Fick dessutom mina skor levererade idag, men jag var tvungen att betala typ 500 kronor för paketet? Självklart hade jag inga kontanter, sa jag far ga ner till posten sen. Det med "Free shipping" verkar vara nat fuffens med, och jag har lärt mig av mitt misstag att inte beställa sa igen. Det skulle kosta 154 euro, men av nan anledning drogs pengarna i kineisk valuta pa kreditkortet, och det blev istället nära 200 euro. Sen nu typ 50 euro extra... Men men, nu vet jag!

Vilken lättnad

Efter ett underbart tips imorse är det nu fixat med bilbarnstolar inför varan resa. Sa sjukt skönt, vilken sten som trillar fran mitt bröst! Tack 100 ganger om Madde!

Idag är det mandag och tyskkurs, men jag är hoppfull om att det inte är sa manga kvar utan att det faktiskt blir privatlektioner. M är tillbaka fran USA (äntligen, 1 manad är lang tid!) och vi ska prata igenom det denna veckan med varan lärare med detaljer osv. För helt ärligt, min motivation i att ga dit är liten. De andra kursdeltagarna borde inse, att de kanske borde ta en kurs lägre. Eller tva. Synd och skam att de förstör för oss alla andra.

Underbara lördag

Idag har varit en san dag som har upplevts nästintill perfekt. Vi har varit i Basel och shoppat, ätit god lunch, promenerat och lekt pa lekplats. Ah vad jag saknar en lite större stad, vi pratade hela tiden om att vi maste aka dit lite oftare. Barnen älskade det och har varit pa sitt allra bästa humör hela dagen. Vi hade presentkort pa kaffe som vi passade pa att lösa in och jäklar vilken service det är i Nespresso affären. Vi fick kaffe kakor och choklad, och 5 stjärnig service. Underbara människor säger jag bara! Barnen fick en ordentlig uppfriskning i höstgarderoberna och nu är vi redo att bege oss till Sverige. Det enda som fortfarande hänger lite över mig är det med bilbarnstolar, men det löser sig pa nat sätt!

Igar var det även Isabellas 18 manaders kontroll och det gick superbra. Hon lyckas verkligen linda alla karlar runt fingret (framförallt sin pappa!). Doktorn ville att hon skulle pussla, 3 pusselbitar, en rund, en kvadrat, en cirkel. Men det ville inte hon, utan diva som hon är skulle ju saklart doktorn göra det at henne. Han gav henne pusselbiten, hon vägrade ta emot den, skakade pa huvudet och sa Nää, och puffade tillbaka den till honom. Manga ganger. Till slut gav han upp och pusslade det at henne, fniss. Tror Isabella vann med 1-4 eller nat. Sprutorna gick galant, första blev hon bara jävligt sur över och drog av plastret, andra sved till lite mera, men det gick över pa nagra sekunder. Doktorn brydde sig inte ens om att sätta plaster. Hon har planat ut pa vikten men inget att oroa sig över, 10.5 kg och 80 cm. Lang och smal (maste komma fran Lars, hehe). Han fragade oss om sömn och vi svarade att vi sover riktigt bra, Isabella vaknar inte pa natten utan sover i princip 11-12 timmar varje natt. Eller det är klart, hon kanske vaknar, men inte sa det stör oss iallafall. Vi "klagade" dock lite över att det tar 30-45 minuter att natta henne, och han bara tittade pa oss som att vi skojade, och tyckte absolut att vi inte hade nat att klaga över, hehe. Det är alltid skönt när man far sig en san tankeställare.

Nu är det dags för sängen. Denna underbara dagen lider mot sitt slut, men förhoppningsvis väntar en lika bra dag imorgon.

Helvete heller

Det inlägget jag skrev igar om att skippa Isabellas dagstuppis? Lat oss glömma att jag skrev det, eller ens nämnde idèen. Det blev helt hysteriskt här hemma runt 2, och da la jag Isabella ner och hon somnade pa 2 röda. Att skippa tuppisen är helt enkelt ingen utväg. Bade jag och Alex behöver den stunden som hon sover för att varva ner, ha lite egentid och inte hela tiden behöva springa efter 2 barn. Nej, det far bli till att komma fram till en annan lösning.

Imorgon är det dags för Isabellas 18 manaders kontroll, tycker det ska bli jättespännande. Naja, kanske inte vaccinationen...

Isabella och Alexander

 

 


Dags för ändring

Idag fick jag nog, helt och hallet. Efter att ha brakat med Isabella i flera dagar nu runt lunchtuppisen sa fick jag nog, nu far det vara slut pa det. Det finns absolut inget som gör mig pa värre humär än att ligga där inne och nästan tvinga henne till att ligga stilla, lyfta henne tillbaka i sängen, osv osv osv. Vill hon inte sa vill hon inte, och även om jag tycker att det är alldeles för tidigt att slopa tuppisen sa är det ju inte upp till mig att bestämma. Det tar dessutom upp emot 90 minuter pa kvällarna att natta henne, sa ja, uppenbarligen sa behöver hon nog inte lunchtuppisen? Vi far se helt enkelt hur det gar. I värsta fall far vi väl ga tillbaka till lunchtuppis igen... suck!

Ironi?

Efter att inte ha uppdaterat bloggen pa nagra dagar fick jag en massa tid idag när Isabella somnade pa 5 röda vid lunch. Hinner knappt mer än att sätta mig vid datorn (Oggy tog hand om Alex) när internet tvärdog. Bara sadär. Efter manga försök varav inget funkade fick Lars köpa med sig en ny router hem, och nu funkar det igen. Men nu har jag ingen lust att blogga igen, hehe. Det händer en del dock, har köpt ny telefon. Mina tankar att den kommer att funka igen, det gick liksom inte mer, utan det var dags att inse att det var dags att lägga nagra sura tusenlappar pa en ny. Men det är skönt, nu är det ur världen iallafall. Och när jag ända la nagra tusenlappar pa en lur sa beställde jag ett par skor fran Australien. Eller naja, tva par. Nog för att UGGS är fula, men tusan vad varma och sköna dem är! Och vid en viss mognadsgrav sa gar värme och bekvämlighet över skönhet.

Men nu ska jag hoppa i säng. Imorgon kanske det kommer mer.

Älskade barn

Vart tar tiden vägen?

RSS 2.0 bloglovin