Ogräs

Nat som jag har lärt mig sen vi flyttade hit är att alla är experter. Ja, detta säger jag med ironi. Jag är sa jäkla TRÖTT pa att det är sa manga människor här i byn som ska lägga sig i hur mitt hem ser ut. Vilket golv vi har. Stengolv i köket ska man uppenbarligen inte ha. Bryr jag mig? Nej! Sen nu precis har de börjat med att göra trädgardsarkitektur (säger man sa) och det är SA manga som har asikt. Gräset är inte planerat än, utan det är enbart ogräs som växer. SA manga kommentarer jag hört om att vi MASTE JU KLIPPA GRÄSET. Erm nej, vilket gräs? Att folk overhuvudtaget är sa korkade att de tror att det är gräs är liksom för mycket. Eller vi MASTE planera buskar sa att man inte ser in. Vi maste göra sa manga olika saker verkar det som. SjukT irriterande. Vi MASTE inte göra nat utan gör precis vad vi vil!!!
 
 
Man ser väl ända ganska tydligt att detta INTE är planerat oskött gräs? 
 

Orkar knappt

För ungefär tva veckor sen eller sa började jag känna mig redo för höst. Temperaturen gick ner till lagom 25 grader och det var lite kyligare vindar, helt fantastiskt. Sen snapp, denna veckan har vi legat pa 30 grader igen med bedrövliga 35+ hela helgen. Knappt sa man orkar! Det är för varmt att göra nat, sa turligt nog var vi bortbjudna pa middag idag. Skönt att slippa göra nat och bara äta och dricka gott. Under solparasoll och fläkt, hehe.

I veckan var Lars dessutom i Tyskland och som vanligt lyckades han hitta "DEN" affären och köpte hem nat litet till Isabella, Hennes outfit igar var fantastiskt ;) Fick höra av en flicka igar pa badet att "Isabella har ALLTID sa fina kläder pa sig." Ja, det är faktiskt hennes far som ser till att det är sa....

 
 
Bra start

Sen barnen började skolan förra veckan har även jag börjat dagen med en morgonpromenad. Först mätte Lars den till 4.8 km men han hade mätt fel sa den är "bara" 4 km. Men det är helt ok ända och ett fantatiskt sätt att börja varje dag. Allt flyter pa förutom att min längtan efter hösten nog far läggas pa is. 30+ varje dag denna veckan (33 pa fredag!) sa det är bara till att inse att badkläderna far ligga framme ett tag till, hehe. Men jag längtar sa till hösten, och Grekland och Europapark och en massa annat skoj. Jag vet, jag har sagt det innan, men jag längtar ju! Planerar ocksa nästa ars semester för fullt, eller snarare försöker uppfylla barnens önskan. Sa som det ser ut nu blir det London/ Skottland under sommarlovet och Italien under höstlovet och saklart övernatting i Europapark pa varen. Men vi far se hur snabbt barnen angrar sig, hehe.

Ettan och trean

Ja idag är dagen da jag officiellt blev gammal och skickade tva barn till SKOLAN imorse. Vilken grej alltsa! Nu har förvisso Alex och Isabella varit redo ett tag sa det var inga problem alls. Isasbella känner ju dessutom en del i hennes klass redan sa det var inga problem alls. Förstar inte hur hon blev sa stor? Isabella i ETTAN liksom? Jag har spenderat större delen av dagen med att skicka bilder och uppdateringar till de personer i Isabellas närhet som visat intresse av att följa hennes dag. Nu är vi lagom trötta men belatna, kalenderna är ifyllda och läxor är gjorda. Nu kör vi stenhard nagra veckor innan det är dags för lov, och Grekland och Europapark och en massa annat smatt och gott!

 
 
Finaste tjejen i skolbänken!

Höstredo

Ja det blir inte mycket aktivitet här inne, men är det sommar sa är det. Nu har vi dessutom bott här i 5 veckor (va??)och även om allt är uppackat och fixat sa är det en massa smapill att göra. Sen möbleras det fortfarande om med smasaker, antar att det är lite för höga krav att allt ska vara perfekt efter fem veckor ;)

Om ungefär 1 1/2 vecka börjar skolan och vi är helt klara och förberedda med allt. Kan inte första att jag har en förstaklassare och en tredjeklassare. När blev JAG sa gammal liksom? Fast mest av allt är jag sa nöjd med att faktiskt ha tva barn i skolan. Slippa blöja, helt enkelt slippa bebisar hehe. Alltsa jag är nog den minst bebisglada personen som finns. Det där med att njuta av första tiden, njae, inte sa mycket. NU däremot, nu njuter vi. Att kunna göra saker tillsammans utan stress. Häromdagen satt vi hemma pa kvällen och fick spontant infall att ga ut och dricka ett glas vin och äta glass. Tva minuter senare satt vi pa restauranten och beställde. Ja, vi bor ganska centralt. Sant som helt enkelt inte funkar pa samma sätt med mindre barn.

Och jag längtar efter höst. Idag är det kyligt i luften, runt 20 grader och med andra ord langbyxor och koftväder. Och jag känner att jag är redo för sant här väder nu. Redo att skicka barnen till skolan och ga rutiner igen. Redo att klippa navelsträngen liite mera. Och sa klart, redo för att aka till Grekland!

RSS 2.0 bloglovin