Trakig söndag

Idag är det inte alls en bra söndag. Lars aker om bara nagra timmar och kommer inte hem förrän tisdag kväll. Det är mest synd om mig i hela världen! Det faktum att det är han som far sitta pa ett tag i 7 timmar dit och 7 timmar hem, sova i obehaglig hotellsäng och ga pa möten han inte alls är sugen pa att göra, i ett helt annat land, det har inget med saken att göra! Medan jag sover i varan härligt sköna säng och kan sitta i sköna mjuka soffan i 7 timmar om jag vill. Men självklart är det fortfarande mest synd om mig, eller hur!

Hundvalp eller en Alexander?

Jag tror att Alexander har lite identitetskris för tillfället. Nu när han har börjat krypa vet han inte riktigt hur han ska bete sig.
Igar lag han pa golvet och busase i köket när Lars kom hem, och direkt när han fick syn pa Lars började han slafsa sa som en glad hund och kröp fram till honom. Sen har han ocksa börjat göra ett helgalet ljud, later som värsta skräckfilmsbebisen. Och han har börjat bita mig i tarna ocksa.

Igar när jag bakade fick Alex en liten bit vit choklad. När han var klar med den kom han till mina ben och började dra mig i byxbenet samtidigt som han mässade pa mmm mmm mmm. Tror han försökte antyda nat med det.

Men han är kanske en liten hundvalp, för jag har manga stunder, ofta nu för tiden som jag känner att det hade varit skönt att sätta koppel pa honom. Tror dock inte han hade uppskattat det fullt lika mycket?

Dumma elaka tänder

Har inte hunnit bli sa mycket uppdateringar pa senaste, det har varit en fullbokad helg (NEJ, Wotlk har inget med saken att göra!) utan det har varit besök hos bade Lars pappa pa lördagen och farmor pa söndagen. Jag har faktiskt kommit pa mig själv med att jag säger alltid Lars pappa och inget annat, men när jag pratar om hans mamma sa säger jag farmor, svärmor eller liknande sana saker. Tror att det är nat psykologiskt för att ta lite avstand, nat sant.

Alexander hade en jättejobbig natt i förrgar, för hans framtänder haller pa att poppa igenom. Stackars lilla snutten säger jag bara. Inte nog med att han var irriterad i munnen, han var ocksa övertrött. Inatt däremot har han sovit som en ängel, sa för hans skull hoppas jag att det värsta är över.

Lugn fredag

Idag gar fredagen som vanligt i lugnets tecken, enda skillnaden för mig är att jag faktiskt är den som har lagat maten idag! Kors i taket, och gott blev det. Naja, förvisso glömde jag krydda kycklingen... Men men!

Dessa grannar!

En sak som jag har glömt berätta som är sa löjligt skrattretande men samtidigt sa otroligt korkat och respektlöst. Vara kära grannar har nu ungefär gatt över gränsen i att vara korkade. De har satt upp en, ursäkta spraket, jävla trädgardsgrind ute i trappen, vid "deras" avsats. Detta för att ungjävlarna (ursäkta igen) inte ska trilla ner för trappen när de är ute och leker. Men herregud, de ska väl för tusan inte fran början vara ute i trappen och leka??? Ytterligare ett tecken pa att dessa idioterna inte har en hjärna utan enbart tomrum i skallen... (inte minst med tanke pa att den lilla idioten, minstingen tycker att det är jättekul att sta och sla i grinden klockan 8 varje morgon!)

Alexanders favoriterAlexander "fyllde" ju som bekant 7 manader igar, sa det firade jag med att ge honom hans favvis mat till lunch, pasta. Sen för att det även var ett speciellt tillfälle fick han ocksa dessert. Och jag kan lova, att jag har aldrig sett honom äta sa mycket innan, proppmätt var han.Mätt och belaten!


Gissningslek
Nan som kan gissa vad detta är för nat? (Madde vet säkert sa hon far inte vara med!)

Min lilla stolthet

Jag haller pa att odla basilika här hemma, och det växer hur bra som helst.


Yrväder

Har ett galet litet yrväder här idag som inte alls vill sitta stilla, sa jag hinner inte alls skriva nat. Men jag har tagit lite bilder, förhoppningsvis hittar jag lite tid ikväll att lägga upp dem. Vi far se, för vi ska nämligen till IKEA.

Hurra hurra!

Idag fyller Alexander 7 manader!!! Ska se om jag kan ta en fin bild senare pa den lilla 7 manadern.

Varan fredag i bilder

Har inte hunnit uppdatera sa mycket denna helgen, maste ju umgas med familjen ocksa. Därför bjuder jag nu pa bilder fran i fredags.Lat oss börja dagen med att dra ut alla leksaker fran ladan och stoppa in Alex där istället.
När det inte var kul längre var det dags att ge sig ut pa nya äventyr!
Ooooh! Sladdar!
Vad har han fatt ögonen pa nu da?
Vin/ spritstället sa klart. Jösses vad det var intressant.
Aventyret gar vidare... Vart ska vi ta vägen nu da?
Jattekul att leka under locket till leksaksladan. Fast ögonen är redan inställda pa nat annat...
Lador att leka med!!!
Efter att vi inte orkade vara inne mer var det dags för en promenad. Sahär ser det ut där vi bor.
Det börjar bli lite kallt, sa vi far ha pa oss tjock jacka och mössa.
Nu har han fatt syn pa nagot... Vad kan det vara?
Minigrisar! Och guuud vad dem var söta.
Vi hade kunnat sitta hela dagen och spana in gullegrisarna.

Tänder

Alexander är bara för ful. Nej, nu skojade jag, han är faktiskt jättesöt. Men jag upptäckte imorse att hans framtänder har börjat komma fran. Redan?? Jag trodde att det gick atminstone nagra manader emellan tänderna, men uppenbarligen inte. Ser heltöntigt ut nu när dem bara är lite framme. Hihi.

Alexander saknar pappa.

Inatt har jag eller vi, knappt sovit nanting. Orsak: Alexander har vaknat till hela natten och letat efter Lars i sängen och börjat störtgrata varje gang han inte hittat honom. Han har sovit allmänt otroligt oroligt pa grund av detta. Tur att Lars kommer hem idag da.

Bloggöversättare

Idag önskar jag att jag hade en san sa att Lars kan käsa detta inlägget. För jisses vad han gjorde mig orolig.
Började ringa honom vid 5, ingen som svarade och mobilen var avstängd. Kom och tänka pa att det var nan som hade ringt tidigare och tänkte lite smatt att jag skulle kolla up det numret. Vid 7 är jag mattligt orolig och kollar upp numret med. Da var det polisen som hade ringt!
Snacka om miljoner tankar som gick genom huvudet, och jag var hur nojjig som helst. Insag samtidigt att jag har ingen aning om vad jag skulle göra om nat hände, har ju inte ens numret till hans mamma.
Ringde iallafall upp polisen, men de visste inget eftersom det var dagpersonalen som hade ringt. Ringde för femtielfte gangen till Madde och poff sa far jag leveransrapport pa mobilen fran Lars! Ringer upp honom, och mobilen är avstängd igen. Fast egentligen inte för det var han som ringde mig samtidigt. Da var det daligt batteri pa telefonen och därför han inte haft den pa... Fastän han laddat den hela natten, men det är en Nokia, det förklarar väl allt?

Slutet gott allting gott, imorgon när han kommer hem igen ska han skriva en check lista till mig med vart jag kan ringa o.s.v om jag skulle bli sahär orolig igen.

Och ett tack till Johanna och Madde, som stod ut med mina telefontrakasserier halva kvällen <3

Gräsänka. Som vanligt.

Nu akte Lars imorse igen pa armegrejer. Kommer hem imorgon kväll. Suck! Och konstigt nog känner jag mig redan uttrakad, fastän det borde inte inträffa förrän ikväll, jag menar det är ju inte ofta han är hemma vid denna tiden ända.

Alexander mar precis som vanligt idag, efter olyckan igar. Det enda "tecknet" pa att nat har hänt är att han har ett blamärke pa ena sidan av huvet, stort som en 50 öring ungefär. Men han visar inga tecken alls pa att han mar daligt eller sa. Min stackars lilla.

RSS 2.0 bloglovin