Riktigt dalig stil

Igar kom Alex hem fran skolan och var riktigt ledsen. En ny säsong handboll startade efter lovet och uppenbarligen är alla hans kompisar i en annan lokal och Alex är kvar i gamla. Som han sa, för att han inte är tillräckligt bra... Sa till honom att ga till träningen och känna hur det känns och kolla om det verkligen stämmer. När han kommer hem fran träningen berättar han vilka det är som blivit flyttade och att det är för att de är äldre än Alex, detta enligt nya tränaren. Men det är sant jäkla bullshit, det är ju Alex klasskamrater och vi vet ju mycket väl när de fyller ar (en eller tva efter Alex). Stackarn var helt förstörd ett tag. Alltsa jag tycker det är sa dalig stil. Alex handboll var fram tills idag ettor och tvaor. Nu har de flyttat hälften (komiskt nog hälften där allas morsor dricker kaffe tillsammans och umgas pa fritiden, och har en större planbok om man säger sa, och sa klart endast schweizare....) medan Alex nu, är ensamma tvaan med ettorna. Kunde de fan inte ha gjort ett undantag? Jag är arg ledsen och besviken. Aven om han kanske inte är lika bra som de andra (dock mycket bättre än nagra av de som flyttades) sa är han 8 ar gammal. Sport ska väl fortfarande vara roligt och inte bara försöka ta attaringar till elitniva? Eller typ sortera ut efter ursprung och storlek pa planbok... Nej fy alltsa, jag är ARG.

Hopp

Ja idag känns ryggen ännu bättre och det finns hopp om att det ska bli bra igen. Fy tusan vad daligt jag matt, men inget ont som inte för nagot gott med sig- vagen visar minus hehe.

Imorse akte dessutom Lars till Polen och blir borta ett par dagar, sa där inte bra timing, men sa blir det ibland. Bade Alex och Isabella kom hem fran lunch hoppade och skuttade och sa nu är det var, 1 mars, och ja da kan man ju inte bli annat än glad! Vi har sa där konstigt april väder igen med snö regn blast blandat med 10-15 grader och solsken. Nu hoppas vi att atminstone 10 grader och solsken haller i sig till Isabellas födelsedag och den helgen, hon far ju faktiskt en alldeles speciell "extra" present. Ah vad vi längtar!

RSS 2.0 bloglovin