Tittelitut

Isasbella har börjat leka tittut. Alex tycker det är jättekul. Fast hon gör inte direkt tittut ljud, utan bara ljud, Konstiga sadana. Önskar att jag kunde filma, men har ju ingen kamera. An sa länge. Med lite tur har jag en pa lördag. Min mobil har pajjat och Lars idè är att vi ska inskaffa varsinn iPhone. Men med min vanliga tur när det gäller sana grejer sa kommer nat att ga snett. Jaja, vi far se helt enkelt!


Den där filten är visst vansinnigt god!


För nu är det snart helg

Ja, nästan iallafall. Och imorgon blir en kul da, jag och Svägerskan ska ta barnen och aka in till Bern. Och vi ska inte göra vad som helst där, nej vi ska pa leksaksmässa! Jag hoppas verkligen att Alex tycker att det blir kul, det är ju mest för hans skull vi gör adet. Och jag har för en gang skull lovat Lars att släpa med kameran. Ja, nan av oss maste ju jobba och slita medan den andra har kul, hihi!

Och pa söndag bär det av. Tyskland. Europapark. GLÄDJE!

Barnen växer sa det knakar

31 mars 2010Idag.

Det är inte lätt att ta normala bilder pa bada barnen samtidigt, hehe. Men ibland far även jag till det, nästan iallafall.
Att ta bilder

Pa Alex är inte det lättaste som finns. Skulle försöka ta nagra fina idag. Yeah right. Detta är resultatet.


Pajas sa det bara visslar om det!

Onsdag hela veckan?

Imorse gick Lars upp kl 4, och körde hemifran vid 5:45. Han ska nämligen flyga till Düsseldorf pa glasmässa. Han kommer hem inatt nan gang, han trodde runt midnatt. Helt galet. Att säga att han jobbar mycket är en underdrift.
En vanlig dag kör han till jobbet runt 7 (det tar 7 minuter att köra) kommer hem kl 12 för lunch, sen tillbaka pa jobbet kl 13. Sen kommer han hem nan gang runt 18. Cirka 2 ganger i manaden (men ofta fler ganger) har han experiment och da kör han tillbaka till jobbet vid 21 och är där till 24-01 nan gang, beroende pa hur bra det gar. En gang i manaden har han kurs 2-3 dagar och sen sa händer det ibland att de far reklamationer sa att han far flyga till Spanien, Frankrike eller var det nu gäller.
Men vet ni vad? Jag klagar inte. Aven om det är langa dagar och ibland langa nätter, sa älskar Lars sitt jobb. Och det är tillräckligt för mig för att "sta ut" med att det är som det är. Varför ska jag klaga över nat som gör honom sa glad, som far honom att ma bra? Sen har han riktigt bra betalt. Hans lön ligger pa 120.000 chf/ ar (tror jag iallafall, far dubbelkolla, hehe). Ar ni intresserade av vad det blir i sek kolla forex. Men man far komma ihag, att lönenivaerna är mycket högra här, och det är ocksa dyrare att leva här, pa alla sätt och viss. Och även om skatten är lag sa tillkommer det en massa andra saker istället, sa i princip gar det pa ett ut.

Iallafall. Düsseldorf. Idag av alla dagar bestämmer sig Alex för att vakna kl 6 pa morgonen. Galenunge! Nu känner det som att denna dagen gar i snigelfart, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, hehe. Atminstone är det riktigt fint städat här hemma!

När jag tittar bort en sekund

Sa hinner Alex göra en massa skit. Senast i raden är detta.

Da kan man ju fraga sig vad som har hänt här? Jo, Alex har gatt in i förradet, tagit tvättmedel och hällt ner det i fläkten pa dammsugaren. Sa när jag kommer, ovetandes av detta och sätter pa den sa säger det POFF och jag har en stor fontän av tvättmedel flygandes ur. Men nu vet jag, nästa gang Alex är väääldigt intresserad av att titta pa när jag sätter igang dammsugaren och dessutom star och fnittrar brevid (och dessutom haller händerna för munnen för att försöka dölja det) DA vet jag att det är nat lurt pa g. SKITUNGE!


Hjärntvättad

Jag har en ny kaffekopp.
Nanting hände när jag fick en dotter. Hjärntvättning tror jag det kallas. För Hello Kitty är gudomligt gullig.
Sag i affären igar att de fatt in Limited Edition Hello Kitty Fruity Loops. Rosa "flingor" i ett härligt rosa Hello Kitty paket. Funderar pa att köpa ett paket. Servera det till Lars i helgen i Isabellas rosa skal. Med rosa sked. Och ta foton när han äter det. Tror ni han känner sig macho da, tihi?

Det är nat konstigt pa golvet.

Det ligger en konstig hög pa golvet.
Vad kan det vara?
Det är en Isabella saklart!
Och en Alex saklart!
Det är sa underbart att se hur Alex och Isabella mer och mer börjar leka med varandra och uppskatta det. Det finns inte manga saker som är mer härliga än att ga runt och fixa och dona samtidigt som man hör fnitter och skratt inne fran deras rum.

6 manaders kontroll

Igar var jag med Isabella pa 6 manaders kontroll. Hon väger nu 8500 gram och är 69 centimeter lang. Följer sina kurvor helt perfekt! Alex var ocksa med, tillsammans med Svägerskan. Isabella skulle ju även fa spruta, och därför kändes det bäst att ha med nan som kunde ha hand om Alex sa att jag kunde fokusera 100% pa Isabella. Men stackars Alex blev helt till sig igar när jag visade honom plastret som Isabella fick pa laret. Han blev jätteledsen och pekade och sa aje aje aje. Tror det gjorde mer ont pa honom än pa henne. Efter läkarbesöket gick vi hem, at hemlagad pizza och Bej and Jerry`s till efterrätt. Svägerskan hann inte mer än att ga hem förrän Lars kom, hihi. De träffades och sa hej nere pa parkeringen.

Alex lyckades ocksa bränna sig pa en platta igar. Han klättrade, som vanligt, och jag hade precis värmt välling. Ringde och radfragade pappa om man kan ta kylspray pa, alltsa sant som man tar efter att man bränt sig pa stranden, och det tyckte han att vi kunde. Och det hjälpte jättebra. Men, eftersom Alex är som han är, sa kommer han ju ihag sana saker, sa idag hela dagen när han har slagit sig minsta lilla har han kommit och velat bli sprayad med kylsprayet. Fick förklara för lilla älskligen att det är kylspray, inte nat mirakelspray!

Nu är Lars iväg, och jag ska snart slänga mig i säng, da kommer han hem snabbare ju!

Imorgon

Kommer Lars hem jippie!
Han tycker nog att det är ganska jobbigt att vara borta. Han ringde förut, och ville även prata en stund med Alex. Jag satte högtalar telefon och Lars säger Hallo Alex. Alex blir helt till sig oc springer till ytterdörren. Men där var det tomt ju! Alex blev jätteledsen och gärt "Pappa pappa pappa" och Lars blev jätteledsen han med. Det är inte lätt ibland, stackars älsklingar som saknar varandra sa mycket! Dessutom var Pappa det första Alex sa imorse när han vaknade och sprang i i lägenheten och letade. Stackarn.
Lars fick mig att lova att halla Alex vaken tills han kommer hem imorgon. Nan gang mellan 19-21, beroende pa bilköerna runt Zürich. Självklart ett löfte jag tänker halla!

Nykläckt Alex tillsammans med nykläckt pappa

 

Alex, inte ens en manad gammal, och pappa

 

Gullegrisar!


Jo men

Just nu har jag en känsla jag inte upplevt pa länge. Jag är uttrakad!
Isabella har sovit sen runt kl 12:30. Lillfisen var vaken redan kl 5 imorse och lag och drog mig i haret och stirrade pa mig och hade sig fram till 7. Vid 6 märkte jag att hennes pyjamas var fuktig, pa nat vänster hade hon lyckats kissa igenom blöjan. Snäll som jag är, tog jag av pyjamasen sa hon fick ligga naken en stund. Bäst hade ju varit om jag även hade kunnat fa av blöjan, men erfarenheten säger mig att Alex hade vaknat, och hemsk som jag är= hellre ett vaket barn än 2 kl 6 pa morgonen. Vid 7:15 när Alex började knorra lite passade jag pa att putta till honom sa att han vaknade, da hade jag tröttnat lite pa att ligga ner. Sadist? Jag vet!

Sa som sagt är det nog inte sa konstigt att Isabella tar igen sig nu, och eftersom hon sover sa sent blir det ingen eftermiddagstuppis, och da somnar hon förhoppningsvis snabbare ikväll. Och eftersom Alex var vaken redan vid 7, sa somnar han ocksa tidigt. Visst vissst visst! Bara för att jag sa det sa kommer väl bada tva att ge igen pa mig ikväll och vara tva sadist ungar tillbaka!

Jag saknar Lars.

Kväll

Bada barnen sover, Lars har precis sms:at att han kommit fram. Jag har levande ljus tända och dricker ett glas rött vin. Hehe, nej riktigt sa romantiskt är det inte!
Lars har förvisso sms:at sa det är ok. Isabella var en riktigt liten lustigkurre när hon skulle sova och skulle bara busa. Att natta henne som i vanliga fall tar 5 minuter tog 47 minuter. Jag vet att det var 47 minuter, för jag satte pa Mary Poppins at Alex och kollade hur langt det hade gatt. Jag som hade sett fram emot en myskväll med bara Alex för en gang skull fick ungeför tji pa dig. När jag kom upp till honom hade jag san angest att han fatt sitta helt ensam med täcke pa soffan, men han verkade inte alls ha nat emot det. Vardagslyx kallas det kanske när man far göra sant? Han somnade atminstone pa 5 sekunder.

Och nej, varken levande ljus eller ett glas vin. Aven om det var vad jag hade i tankarna. Nej istället är jag dödstrött och funderar pa att ga och krypa ner brevid Isabella. Det är nog lika bra det, eftersom det är fullmane, eller atminstone väldigt nära inpa, och jag har tva mangalna barn. Dessutom har jag haft sa mycket tankar i huvudet hela dagen. No more bitterfitta säger jag bara. Hemskt att man kommer pa sig själv med att vara en san!!!

Varan utsikt

Ser ut sahär ibland. Behöver jag säga att jag älskar denna lägenheten och utsikten?Vällingmys

Sahär ser det ut vanliga kvällar hemma hos oss. Alex hämtar alltid täcke och ska mysa till det. Och Isabella är helt fast i "Phineas and Ferb".

Knäppjök

Alex bestämde sig för att mysa pa soffan. Inte direkt pa det mest självklara sättet dock.

Älskade skitunge.


RSS 2.0 bloglovin