Dags att byta

Igar var jag hos tandläkaren, skulle laga ett hal och byta en fyllning. Smart som jag är googlade jag hur det känns att laga hal utan bedövning, och har typ haft hjärtklappning i flera dagar. Igar föreslog jag ocksa till Lars att vi skulle avboka tiden och latsas som ingenting. Av nan anledning lät han inte mig göra det.... haha. Väl hos tandläkaren förklarade jag vhur jag kände och hon tyckte direkt att vi skulle sätta bedövning. Merförsäljning eller vad? Jag tackade aterigen nej, och det är jag väldigt glad för. Det var ju verkligen inga problem alls! Väldigt obehagligt men inte smärtsamt. Det jag har mest problem med är trots att det hiskeliga ljudet i tänderna och det kommer ju med eller utan bedövning.
Mitt i allt sa blev hon typ skitsur över att jag FORTFARANDE har kvar mina visdomständer. Jag papekade fint att det är inte direkt läge at diskutera dem nu, efter att jag varit sa nervös över skälva proceduren som vi gjorde idag. När vi var klara sa hon att de maste väck (nej tack det är mina tänder!) och sa att vi nästa gang skulle göra en stor röntgen och sen boka tid för att ta väck dem. NEJ! Alltsa, jag har inga problem med tänderna, och jag är verkligen inte beredd pa att lägga sa mycket pengar pa att göra nat som jag tycker är ganska onödigt just nu. Det gör mig galet irriterad att hon inte kan respektera att jag säger nej hela tiden, utan försöker tvinga mig till nat som jag inte vill. OCH att börja prata om det när hon visste hur nervös jag var inför lagningen. Sen berättade Lars för mig att en san stor röntgen gar pa drygt 2000 kronor. Alltsa, nej. Och jag har tänkt länge att byta tandläkare och nu känner jag att det är dags. Och berätta för den nya att orsaken till att jag byter är för att hon inte respekterade mina visdomständer haha.

Inte ens bloggtorka

Pa senaste tiden har jag känt väldigt ofta att jag inte har lust att blogga, men känner ända ett "tvang" att göra det. Samma sak med Fb. Har pa nat sätt fatt en tankeställare om hur mycket man delar egentligen. Och känner att jag maste sätta mig ner och tänka igenom, hur mycket vill jag dela med mig i framtiden. Därför väljer jag, just nu, att inte dela nat. Inga bilder eller privatsaker om mig och min lilla familj. Det är bara dem det handlar om. Dela tanklösa tankar och trams kan jag fortfarande göra, men dela bilder och tankar om min familj, det maste jag fundera pa. Tills dess finns det alltid telefon. Om ni känner att ni undrar hur det är med oss vill säga.

Phew

Detta med att Isabella har varje fredag ledig- love it! Lagom till torsdagarna sa är hon galet trött, och det märks verkligen att hon behöver vara hemma och lugna ner sig lite. Just idag prövar hon verkligen talamodet här hemma!

Annars är torsdagar bra dagar, Alex är ledig varannan torsdag eftermiddag, sa vi passar pa att fika eller göra andra saker som annars inte hinns med mellan handboll fotboll och allt annat.

Det gar bra nu

Ja, det gar verkligen bra nu. Bade skolan och KiGa flyter pa sa mycket bättre än jag nansin hade kunnat hoppas pa. Isabella var helt överlycklig igar när hon äntligen fick ga tillbaka och gick till KiGa med ett stort leende pa läpparna.
Dock fattar jag inte varför jag ända inte kan bara släppa. Slappna av. Far fortfarande hjärtklappningar och känner mig spänd i hela kroppen. Konstant. Precis som att jag bara garo ch väntar pa att nat daligt ska hända? Att jag inte bara kan tillata mig själv, att ibland sa kan faktiskt allt vara bra?

Igarkväll satt jag och Lars och spanade och brainstormade. Vi vill göra om vardagsrummet, och i flera dagar har vi diskuterat och spanat, mätt och haft oss. Inte hittat en enda lösning. Jag har hela tiden kännt att den finns där, lösningen, men den kom bara inte till oss. Förrän igar. Eureka sa det i mitt huvud, och jag förklarade för Lars precis vad vi skulle göra. Hans leende blev större och större ju mer jag förklarade, och da visste jag att nu äntligen har vi det! Kommer bara att kosta max 10.000 kronor allt som allt, och da far vi i princip en helt ny miljö i vardagsrummet. Ah vad jag längtar!

Innesittande höstdag

Hösten är här. Typ. Hade en diskussion om det igar när jag sa att hösten är här. da det bara är 20 grader, hehe. För oss ÄR det höst. igar begav vi oss in till solothurn, och det var stövlar kängor, koftor och langbyxor. Det blaser dessutom ganska kyliga vindar. Men det är helt ok, jag älskar hösten. Det som bekymrar mig är hur jäkla lang vinter vi kommer att ha?

Igar när vi kom hem fran SO kollapsade Isabella smällhet pa soffan. Ja, vi hade liksom inte räknt med annat egentligen efter första veckan. Idag är hon pigg och glad igen, hon blir lite varmare da och da. Vi väljer att sitta inne hela dagen och bara vara, sa att hon orkar ga till KiGa imorgon. Hon har ju trots allt räknat ner dagarna sen i torsdags, gullunge. Jag och Lars är fortfarande helt extas här hemma över allt fran förra veckan. Detta känns sa himla bra!
 
 
Sahär tillbringade Isabella hela eftermiddagen och ville ga och lägga sig redan halv 8. Da passade vi pa att titta pa Star Wars med Alex, och han kom inte i säng förrän kl 23. Men sa far man göra ibland, allra mest när man varit världens bästa förstaklassare en hel vecka!

Helt underbart

Allt känns sa väldigt bra just nu. Skolan flyter pa, Kindergarden gar sa mycket bättre än förväntat. Isabella, hur konstigt det än later, har mognat pa sa fa dagar. Och jag har fatt höra bade fran fröken och andra mammor (de som maste stanna med sina barn, fniss) hur duktig och snäll Isabella är. Sant känns bra i mammahjärtat!

 
Skulle ta ett foto imorse, och det enda som inte var med knasiga ögon var det suddiga haha. Men jisses, inte för att vara partisk, men hon är sa fin att jag smälter!

Premiär

Idag har Isabella sin handbollspremiär. Tror jag haha. Ar fortfarande inte helt säker pa att hon verkligen vill, sa vi har inte köpt kläder eller skor än, det far bli leggings tischa och barfota idag, och se om det är nat för Isabella.

Imorse var det min tur att börja lämna Isabella och det gick hur bra som helst. För henne haha. Jag dröjde mig kvar liite extra bara för att titta liite extra, och da kom Fröken och klappade mig pa axeln och sa att det gar helt suveränt med Isabella. Ja, da kunde jag ju ocksa ga hem med ett leende. Ah, detta känns sa himla bra än sa länge!

Idag är ingen vanlig dag...

Idag är det Ines födelsedag! Grattis pa födelsedagen till den bästa systerdottern man kan önska sig, älskar dig!
 
 

Ja jisses

Jag är sa trött. Alex är trött. Isabella är nog tröttare hah. Skolstartsveckan är hard efter sommarlovet! Men vi är nöjda och glada. Allt gar över förväntan bra. Isabella verkligen älskar KG och har pratat om det hela dagen. Alex älskar skolan och gar redan ensam. Naja ensam och ensam, han träffar nog en massa kompisar pa vägen.

Idag var det ocksa handbollspremiär för Alex. 90 minuter intensiv träning var det nog, för han var varm när han kom hem. Och jätteledsen. Ja, det är mycket som snurrar i huvudet. Imorgon är det premiär för Isabellas handboll, och pa fredag har Alex fotbollspremiär. Jag har galen träningsvärk i vaderna efter att springa runt överallt haha.
 
 
 
 
 

Jo men sa att

Klockan är inte ens halv 9. Jag är ensam hemma! Halloj!

Igar började skolan och Kindergarden. En av de stressigaste dagarna hittills tror jag. Känner fortfarande hur hjärnan inte riktigt är med. Nan annan som vet hur jag menar. Typ som att jag har geggamoja i hjärnan som liksom slöar ner mig? Haha naväl. I söndags pa kvällen, da kom Alex all nervositet som han inte haft innan. Stackars barn. Det tog ungefär en dag i skolan sa är det helt borta. Alex hade det hur bra som helst, och kom hem och var sa jäkla glad. Han till och med var arg pa sig själv för att han varit sa nervös, det fanns ju inget att vara nervös över! Och läxa fick han, första dagen. Här gar det undan.

Med Isabella var det lite annorlunda. Alla föräldrar var tvungna att stanna kvar. Bade jag och Lars, som hade planer blev lite smastressiga, och ja, det var nog ingen som hade räknat med det, sa alla var lite stressiga. Mest ocksa för att vu hade ju gatt igenom med Isabella om att säga hejda och sa. Naväl, imorse lämnade Lars av Isabella pa KG, och det hade gatt hur bra som helst! Sa var det det där med att vara nervös helt i onädan... Jag undrar vad barnen har det fran hehe. I eftermiddag börjar Alex handboll. Imorgon börjar Isabella handboll (om hon vill, fördelen med att vara bra vän med tränaren) och pa fredag börjar Alex fotboll. Ingen rast, ingen ro! Längtar extra mycket efter höstlov och Italien haha.

RSS 2.0 bloglovin