Regn

Regnet öser ner och har gjort det sen i gar eftermiddag och det är helt fantastiskt! Äntligen har vi tid att bo in oss ordentligt och fixa alla smasaker som man inte gör när solen skiner och man hellre gar till badet eller aker pa utflykter. Igar organiserade jag förradet och la upp de sista gardinerna (Alex Isabellas och vara). I eftermiddag beger jag mig ner i källaren och märker kartonger sa vi vet var vi har saker. Till helgen kommer solen tillbaka och da ska vi njuta lite extra och veta hur jäkla duktiga vi varit under veckan. Och sa ska vi köpa nya altanmöbler och göra om pa altanerna. Bilder kommer (far bjuda pa förebild sahär snabbt nu först)Detta är själva äthörnan av altanen och det kommer helt nya nöbler+ helt nya "loungemöbler" ocksa. Kommer at bli sa fint!

Crawl

Isabella har gett sig fan pa att hon ska lära sig crawla denna sommaren, sa det är med mycket nöje som jag har studerat henne nagra timmar idag. Det gar..... sadär, hehe. Men, skam den som ger sig, jag hoppas kunna lägga upp ett klipp i slutet pa sommaren där hon crawlar riktigt ordentligt ;) Tycker dock att det är lite kaxigt att hon simmar i 2 meters poolen!


ARG

JA fy bubblan vad jag kokar. Imorse hade vi besiktning pa gamla lägenheten och nej, den blev inte godkänd. Dels maste de mala om lägenheten och vi maste betala en del av det. Varför? Jo, för gränsen är vid 8 ar och vi har bott där 7 1/2 ar. Skojar du med mig liksom? Sen gick städningen inte igenom. Alltsa, jag visste det. Betala sa mycket pengar, 1707 chf, vet inte exakt vad det är i SEK, men tillräckligt, sen städade de väldigt länge och när vi kom dit dagen efter för att titta sa sa jag redan da till Lars att det kommer inte att ga igenom. Aldrig mer att jag kommer att anlita den firman. Har dessutom att stort jäkla jack i varat köksbord efter flytten. Skulle egentligen reklamera, men jag orkar bara inte. Som tur är har vi garanti sa de far helt enkelt städa tills det är rent, MEN detta innebär att vi maste boka tid för ny besiktning. Aaaahhhrrrggg!

Bildbomb!

Ni är manga som har fragat efter bilder pa nya lägenheten sa jag gör helt enkelt en bildbomb och later fotona tala för sig själva!

 
Ber om ursäkt för lite suddiga kassa bilder, men det är tagna med mobilkamera pa kvällen, hehe. Mer än sa orkade jag inte engagera mig ;)

Nu är vi pa plats

Vilken vecka det har varit! Stressig, jobbig och santidigt helt fantastiskt. Men nu är vi pa plats och allt är under kontroll. Folk tror mig inte riktigt när jag säger att allt är färdig uppackat, gardiner och sa är pa plats, men jo, sa är det hehe. Faktiskt har allt varit pa plats sen i tisdags. Jag har lite sadär tvangsmani. Bara lite. Jag ska se om jag kan ta foton och visa lite senare. Vi trivs sa bra. Hur har jag nansin klarat mig utan köksö?? Igar var Lars mamma och Paul här pa middag och det var helt fantastiskt att laga mat. Att bade jag och Lars fick plats i köket utan att liksom armbaga varandra! Nu har de ocksa lagt ut alla tre altaner och det visar sig att vi far inte tre altaner utan EN stor som gar runt hela lägenheten. Alltsa, det var en underbar överraskning!

RSS 2.0 bloglovin