Europapark och Schulfest

Igar begav vi oss till Europapark. Och regnet öste ner, haha. Jag vet inte vad det är med det stället, men vi har alltid haft otroligt daligt flyt med väder? Fast barnen älskade det, och det är ju trots allt det som räknas! Jag tog exakt en bild, ville inte dra upp kameran i regnet, haha. Vi bestämde oss ocksa för att inte aka dit i höst som vi brukar. Stackars Isabella ville ju sa gärna aka en massa saker med Alex, men hon far ju inte (4 ar/ 1 meter). Eftersom hon är 95 cm nu sa borde hon ha vuxit till sig till sin 4 ars dag, och vi aker dit da istället. Men vi var sa stolta över henne! Hon fragade hela tiden om hon är "Zu klein?" och varje gang vi sa "ja" sa stampade hon med foten i marken och sa "Meh, äsch da!". Och det var allt, Sen stog hon fint och tittade pa när Alex fick aka istället. Att göra samma sak till hösten känns elakt, sa vi skippar och aker dit istället när vi kan säga Nej, du kan aka istället.

I eftermiddag är det Schulfest. Jag vet inte exakt vad det är, men jag tror att det är nan slags skolavslutning? Nu börjar ju inte Alex sommarlov förrän nästa vecka (han far sista dagen den 5 juli) men jag antar att det är lite annorllunda här. Det enda jag vet är att han ska ha pa sig en bla t-shirt i eftermiddag tillsammans med alla andra Ska bli spännande. Oma kommer ocksa hit och följer med.
 
Imorgon är det Gardsfest, ska se hur det gar med tanke pa att det ska ösa ner regn hela dagen. 
 
Och nu ska jag stressa vidare. Har MYCKET att hinna med idag!

Ja jisses

Att komma hem fran semestern blev kanske inte riktigt som vi hade räknat med. Vi kom hem kl 2 söndag morgon, och sov till 10 dagen efter. Sen gick vi ut en stund, tackade grannarna för att de tagit hand om blommorna, och Alex och Isabella busade med sina kompisar som de saknat. Efter lunch gick det utför för Alex, och snabbt fick han hög feber och huvudvärk. Självklart hade vi inte minsta lilla värktablett hemma, och självklart är det inga apotek öppna pa söndagar. Alex som hade sett fram emot att ga till skolan igen blev lagom glad mandag morgon när han fortfarande madde daligt och fick stanna hemma.
Febern sitter fortfarande i, men inte hg längre sa idag fick han ga till skolan. Pa fredag är det skolfest och nan slagt show, och jag är mest orolig att Alex kommer att missa hela showen eftersom han varit borta sa länge, men jag hoppas att han kommer ikapp idag. Imorgon har vi dessutom planerat att aka till Europapark, barnen har sett fram emot det sa länge, och självklart ska det regna, hela dagen. Men jag och Lars har natt punkten att det far kvitta att det regnar, vi har lovat sa länge nu, och dessutom är detta ungefär den enda dagen som funkar. Nästa vecka aker Lars till Tyskland, sen kommer mamma och pappa hit pa torsdag. De sista dagarna mamma och pappa är här aker Lars tillbaka till Italien, och sen kommer Madde hit. Och helt hux flux har det gatt ytterligare en manad eller sa utan att vi hunnit dit. Sa ja, nu eller aldrig.
 
Pa lördag är det ocksa gardfest. Gissa att det ska regna da ocksa. Haha, snacka om att vi är förföljda av regn, maste vara ett staff fran att inte haft en droppe i Italien. Ja, Italien ja, far nog komma ett eget inlägg om det en dag... Vet inte riktigt om man kan kallla det semester.
 
 
 
Jag tror dessa tva bilderna representerar de fa sekunder som Alex och Isabella INTE brakade i Italien, Eller gnällde. Eller klagade. Eller... Ja, listan kan göras LANG!

Idag är ingen vanlig dag

Nej, idag är det en av världens bästa människors födelsedag! Hurra hurra hurra! Tack för att du finns, och för att du alltid finns där för mig, jag vet inte vad jag hade tagit mig till utan dig i mitt liv?

Hej jag heter Alex

Jag vet inte hur manga ganger de senaste dagarna vi har hört följande fras "Hej jag heter Alex, vad heter du?". Säg vad man vill om Alex, men blyg är han inte, haha. Vet inte hur manga olika barn han leker med, han hittar nan ny varje dag. Men lycka var ända när han lyckades hitta E, flickan som han lekte med förra aret! Vad kul det var att se dem igen, och igar gick vi pa stranddate tillsammans sa barnen kunde leka lite. Tyvärr akte de hem imorse, men vi bytade bade mail och Facebook sa att vi kan halla kontakten. Vi ska även se om vi lyckas planera in oss under samma period under nästa ar, sa att vi kan ses igen.

Lars och Isabella ligger och sover. Isabella som aldrig tar tupplur i vanliga fall paller inte med tempot här, och vi pallar inte med henne, haha. Pa kvällarna gar hon ner totalt oc blir helt galen. Vi fick "tvinga" henne att sova en dag, och det var som en ny liten flicka vaknade upp en stund senare. Det verkar som tt hon själv märker skillnad, för vi behöver inte tvinga henne lika mycket längre, hehe.

När de vaknar beger vi oss till stranden. Det är varmt och klibbigt här, och pa torsdag ska det blir 37 grader, phew!

Njuter

Resan hit gick hur bra som helst. Alex bestämde sig för att han inte skulle sova i bilen, och nej, det gjorde han inte heller. Galen ungen var vaken fran 05:00 till 20:30, och fortfarande 20:29 hävdade han att han inte är trött. Jo visst, 1 minut senare sov han, och ungeför 12 timmar senare vaknade han. Igar gick vi till stranden, och barnen älskade det. Poolen verkar inte ga hem lika bra hos Isabella, 1 timme pallade hon idag, sen ville hon ga hem.

Idag kommer Lars pappa och hans fru hit. Vet inte riktigt hur länge de stannar. Men nu, nu beger vi oss till stranden och svalkar oss lite.Fan vad bra vi har det, hihi.

Mandag

Ja, det är ok att jag bloggar en gang i veckan va, hihi. Jisses vad tiden gar snabbt, och dagarna bara rusar iväg! Denna helgen har vi mest förberett för semester. Storstädning. Jag har skrubbat bade kök, kyl och badrum, putsat fönster och bytat sängkläder. När jag aker pa semester vill jag gärna komma hem efterat och känna att det fortfarande är semester i nagra dagar.
Alex och Isabella längtar galet mycket, men samtidigt sa tycker de att det är sorgligt att aka iväg. Det är san otrolig sammanhallning mellan barnen som bor här, de är ute och leker timvis varje dag. Alla är helt ledsna över att vi ska aka och fragar varje dag hur manga dagar vi ska vara borta, hehe.

Men nu ska jag träna. Gör squats idag och imorgon för att mjuka upp ryggen lite inför resan. Behövs, har ont i korsryggen. Hoppas bara att det äär vanlig ryggont och inte jäkla pms, hur typiskt hade inte det varit!

Mandag

Mandag och denna veckan kommer sommaren även till Schweiz. Äntligen! Är det bara jag som har svart att greppa att det faktiskt "officiellt" är sommar? Helt galet,

Helgen har varit.. sadär. Manga sura miner pa alla hall och kanter. Vet inte om det är resfeber eller vädret. Det har regnat mer denna helgen än det normalt sett gör en hel manad. Behöver jag säga mer?

Nu ska jag snart träna, har längtat hela helgen. Har inte kännt mig helt tip top, vet inte vad det är som spökar. Lite hjärtklappning, ont i magen, fran och till yrsel. Resfeber med lite stress kanske?

RSS 2.0 bloglovin