Mini sjukstuga

Vet inte vad för basiller Madde släpat med sig fran Sverige, men sjuk är hon. Lars känner av det lite ocksa, ont i kroppen, knoppen och allmänt meh. Tror att Madde har akt pa det värst, med ont i halsen ocksa. Jag känner mig mest trött och hängig, med en huvudvärk som bara inte vill ge med sig, störingt! Känns som att jag kan somna och sova flera timmar, men tyvärr är det ju inte en möjlighet.

Imorgon firar vi nationaldag, Lars mamma och Paul kommer hit. Alskar 1 Augusti, det är en mysig dag! Pa fredag är vi (tror jag) hundvakter i en vecka, ska bli kul att se hur det gar.

 
 
Jag och Madde posar i söndags hos Lars mamma. Tror vi behöver öva lite, haha. Fast jag och Lars är värre...
 
 
Detta är helt ärligt den första bilden pa oss tillsammans sen varat bröllop. Fick posa hur länge som helst innan vi fick till en bild som sag ok ut för att vi sag sa jäkla faniga ut, haha. Sen försöker jag lata bli att tycka att min arm ser ut som en stor typ... anakonda? Skyller pa dalig vinkel, haha.
 

Mandag morgon

Mandag morgon och jag har varit vaken sen kl 6. Vaknade till ljudet av spya pa golvet. Isabella kräktes redan igar kväll efter att vi kom hem fran Lars mammas 60ars kalas. Tror inte direkt att hon är sjuk, utan att hon bara inte pallar med värmen vi har här (vem gör det?). Imorse kräktes hon bara vatten, sa förmodligen drack hon för mycket, för snabbt. Det verkar inte vara nat större fel pa henne nu iallafall, förutom att hon är arg för att jag inte ger henne tillräckligt med vatten.

I lördags tog vi en tur in till Basel. Ah vad jag älskar den staden! Vi köpte lunch pa Manor och satte oss vid Rhen och at. Doppade fötterna och beundrade alla som flöt förbi. En vacker dag ska jag ocksa simma i Rhen sadär! Eftersom det varit 35+ hela helgen kunde vi inte stanna sa länge som vi hade velat, det blev helt enkelt för varmt. Vi tog vägen förbi varat glasskafè pa vägen hem och at yoghurtglass, galet god är den!
Resten av dagen tillbringades inomhus. Det är för varmt att vara ute mitt pa dagen, men vi tog oss ut pa kvällen. Blev en spontan apero med grannarna, och sen tillbringade vi kvällen tillsammans, barnen var ute och lekte pa garden till 23!

Igar fyllde Lars mamma 60 sa vi tillbringade dagen pa hennes kalas. Och äntligen kom regnet! Jag och Madde "offrade" oss och tog med barnen till lekplatsen pa andra sidan gatan. Saaa sorgligt att vi var tvungna att vara borta en stund... Sa kul hade vi det, haha.

Idag blir det inte mycket. Regnet öser ner, love it. Pa torsdag firar vi nationaldag, sen vill jag gärna ta en tur till Solothurn. Pa lördag planerar Lars nan slags längre utflykt tror jag, och pa söndag tar vi med Madde till vattenfallet vi var vid för ett tag sen. Ah vad vi alla tycker om att ha henne här!

Spielgruppe

Om en stund kommer Lars hem och vi ska bege oss till Isabellas blivande lekis och hälsa pa. Spännande. Tycker jag och Lars iallafall, Isabella inte lika mycket, haha. Hon är fortfarande ganska stark i sina asikter att hon ska stanna hemma med mamma hela dagarna, men jag tror att det kommer att ändras ganska sa snabbt. Det gjorde det ju för Alex iallafall.

När vi är klara där beger sig Lars tillbaka till jobbet en stund till, sen kommer han hem och hämtar upp oss och vi aker till Basel för att hämta Madde! Alex är helt till sig, hihi. Det ska bli sa kul. Hoppas bara vi överlever helgen, 35 grader lördag och söndag, pust!


Eller inte

Jag som trodde att jag bara hade nan snabb sommarförkylning far nog tänka om. Fy, kunde knappt sova inatt för att jag hade sa jäkla ont i halsen, inte alls kul. Antar att jag akt pa liknande infektion som jag hade i vintras och gick med ont i halsen i 1 manad. Lars kom hem med tabletter idag iallafall som gör sa att det känns ok, men fy vad trakigt det är att ma lite daligt. Och att känna sig svag. Men, det gar över!

Nu ska vi se om vi far in vara barn. Tror det kommer att vara skrik och panik, det pagar nat slagt vattenkrig ute pa garden, hehe.

Prosit!

Ja jisses vilken sommarförkylning jag har akt pa! Nyser och ont i halsen, san jobbig förkylninghuvudvärk och ont i kroppen. Fast det stoppade inte oss fran att aka pa picknick igar, vilket otroligt mysigt ställe vi hittade, och barnen älskade det VId ett vattenfall med en bäck som vi doppade fötterna och traskade runt i. Vi tänkte att vi skulle aka dit igen när Madde är här. Iiiih vad vi längtar efter henne!

Mandag morgon. Ar det bara jag som älskar mandag morgnar? En helt ny vecka framför med en skön helg i ryggen, bättre blir det inte. Naja, minus förkylningen denna veckan, hehe. Jag kom pa igar kväll att jag glömde tömma diskmaskinen och sa till Lars, "Ah, det är sa trakigt att behöva börja mandag morgon med att tömma diskmaskinen". Han tittade pa mig utan att ha nan idè vad jag menade, haha. Ja, det har nog aldrig hänt att han tömt diskmaskinen en mandag morgon. Eller nagon morgon för den delen. haha.

Men nu ska jag ga och ta hand om Isabella, Hon ligger pa soffan, nerbäddad under en filt och säger att hon fryser... Hoppas inte att febern är paväg tillbaka!

Krockat med en vägg?

Jisses, igarkväll kom nan slags förkylnings snabbt krypande upp pa mig. Näsan började svullna upp, ögonen rann, huvudvärk och ont i halsen. Imorse vaknade jag klockan 6 och var tvungen att ga upp och ta en värktablett och somnade om till 9 när resten av familjen vaknade. Nu känner jag mig mest hängig, och blir trött för minsta lilla. Vet inte om det är nan förkylning, eller helt enkelt stress som släpper. Det har varit en lang vecka.

Igar fall en sandär pusselbit pa plats. Jag och Lars satt pa altanen och pratade, jag malade naglarna och barnen var här och där hos alla grannbarn. En helt perfekt fredagskväll helt enkelt. Jag sa till Lars, att det är kvällar som denna som far mig att undra varför jag överhuvudtaget tänker tanken pa att vi skulle skaffa en nummer 3? Att bli bunden till en bebis pa det sättet igen, men jag vet inte varför tanken kommer. Kvinnlig genetik eller nat, vi är ju trots byggda för att föda barn! Men da kom orden fran Lars, som fick mig att tänka om helt. Vi kan ju faktiskt utöka varan familj! Men vem har sagt att det maste vara med en människobebis? Varför inte skaffa hund om nagra ar? Och ja, där satt den! För mig är en hund precis som att ha ett barn, kräver samma uppmärksamhet, ja ni med hund vet ju hur det är. Och det känns sa rätt, detta är vad jag vill! Vi ska helt enkelt ha 3 barn, fast 2 människo och ett hundbarn. Love it! Fast vi väntar ett tag, gärna tills vi har ett hus. Sen ska 4 bli 5!

Äntligen

Idag är första dagen sen vi kom hem fran Italien som vi vaknar upp med tva feberfria barn. Isabellas ögon är ocksa mycket bättre och hon kunde öppna dem imorse utan att behöva tvätta dem först. Sa jäkla skönt! Jag stod ocksa pa vagen imorse, efter att ha gatt upp 1.9 kg under semestern har jag nu blivit av med 1.5 av dem. Lycka, hihi. Nu ska jag bara bli av med lite till!

Jo men alltsa

Vilken mandag morgon vi har här hemma, hjälp! Alex ville inte vakna alls imorse och grävde ner sig djupare och djupare i täcket och var skitsur pa mig när jag skulle väcka honom. Hann inte mer än att ta pa mig träningskläder förrän Isabella ropade pa mig och ville komma upp. Hinner inte mer än att lyfta upp henne förrän hon kräks ner hela mig. Atminstone fangade jag upp alls och behövde inte torka golvet.Alltid nat! En stund senare lyckades hon kräkas i fatöljen, sa det var bara till att ga ner i tvättstugan och se om det var ledigt, och eftersom det var det sa samlade jag ihop all tvätt och tvättar idag istället för imorgon som jag brukar.
 
Nu hoppas jag att Isabellas mage lugnar sig lite. Hon har fran och till haft feber i helgen ocksa. Ja helgen, vilken helg det varit! Kvartersfesten och sen igar satt vi hos grannarna hela dagen och at och drack, skrattade och tittade pa när barnen busade. Ja, det är sa mycket tankar som flyger i mitt huvud om hur jäkla bra det är här just nu att jag inte ens känner för att skriva ner det. Men bra är det iallafall, sa himla bra. Ja, förutom att braken som ibland inträffar i sandladan verkar sprida sig och göra drama bland vissa mammor. Kan inte annat än att skratta och halla mig utanför!

RSS 2.0 bloglovin