Pärlor

Isabellas nya favoritgrej är att göra pärlplattor. Hon gör helt fantastiska mönster och hon kan ta riktigt lang tid pa sig att göra en. Tjejen har en helt fantastisk koncentrationsförmaga, det sa dem pa kvartsamtalet pa KiGa ocksa. När hon tycker om nagot, da kan hon sitta timvis utan att bli störd.

För övrigt gar vi mot slutet pa ett helt underbart 3 veckors lov. Vi har njutit och tankat en massa energi. Alex som i vanliga fall älskar skolan kom och sa idag att han redan saknar lovet. Naväl, väldigt snart är det sommar och sommarlov. Oh vad vi längtar!


Isabellas senaste kreation. Helt fantastiskt fin!

Men haha

I förra veckan beställde jag pafyllning till mitt shampoo, Det bästa shampoot jag haft, och ok pris pa det, dryga 250 spänn för en flaska pa 300 ml. Pafyllningen kommer i 500 ml och kostar drygt 350 styck och jag beställde tva stycken. Snacka om ilska pa manga sätt när paketet kom förra veckan, ocn inte nog var det sa kasst inpackat att halva hade läckt ut, jag hade dessutom beställt fel och fick 1 liter (minus det som läckt ut) balsam. Balsam som jag inte ens använder, haha. Naväl, egentligen orkar jag inte halla pa att reklamera och ha mig sa jag gjorde det man kan göra nu för tiden och la upp ett inlägg pa företagets sida pa Facebook. Skrev enkelt "Inte imponerad av paketet jag fick." Fick svar väldigt snabbt och idag fick jag email att de har skickat ut ett ersättningspaket till mig. Med 1 liter balsam, haha! Alltsa, vad ska jag göra med 2 liter balsam.... hahaha!

Helt fantastiskt

Idag gick vi in i tredje och sista veckan av pasklovet och det har varit helt underbart. Nu ser vi med glädje framemot skolstart igen och vi har laddat en massa energi. Första veckan öste regnet ner, sa vi satt bara hemma och myste och samlade energi. Sen kom Madde och Daniel och förgyllde nagra dagar för oss och ja, tur var det att vi samlat energi, för vi har ända lyckats hitta pa en massa saker. Bränna oss i solen bland annat, haha. Denna veckan ligger temperaturerna pa runt 25 grader sa nu tar vi sista veckan och tankar sol. Helt fantastiskt!
 
 

RSS 2.0 bloglovin