Ja jisses

Att komma hem fran semestern blev kanske inte riktigt som vi hade räknat med. Vi kom hem kl 2 söndag morgon, och sov till 10 dagen efter. Sen gick vi ut en stund, tackade grannarna för att de tagit hand om blommorna, och Alex och Isabella busade med sina kompisar som de saknat. Efter lunch gick det utför för Alex, och snabbt fick han hög feber och huvudvärk. Självklart hade vi inte minsta lilla värktablett hemma, och självklart är det inga apotek öppna pa söndagar. Alex som hade sett fram emot att ga till skolan igen blev lagom glad mandag morgon när han fortfarande madde daligt och fick stanna hemma.
Febern sitter fortfarande i, men inte hg längre sa idag fick han ga till skolan. Pa fredag är det skolfest och nan slagt show, och jag är mest orolig att Alex kommer att missa hela showen eftersom han varit borta sa länge, men jag hoppas att han kommer ikapp idag. Imorgon har vi dessutom planerat att aka till Europapark, barnen har sett fram emot det sa länge, och självklart ska det regna, hela dagen. Men jag och Lars har natt punkten att det far kvitta att det regnar, vi har lovat sa länge nu, och dessutom är detta ungefär den enda dagen som funkar. Nästa vecka aker Lars till Tyskland, sen kommer mamma och pappa hit pa torsdag. De sista dagarna mamma och pappa är här aker Lars tillbaka till Italien, och sen kommer Madde hit. Och helt hux flux har det gatt ytterligare en manad eller sa utan att vi hunnit dit. Sa ja, nu eller aldrig.
 
Pa lördag är det ocksa gardfest. Gissa att det ska regna da ocksa. Haha, snacka om att vi är förföljda av regn, maste vara ett staff fran att inte haft en droppe i Italien. Ja, Italien ja, far nog komma ett eget inlägg om det en dag... Vet inte riktigt om man kan kallla det semester.
 
 
 
Jag tror dessa tva bilderna representerar de fa sekunder som Alex och Isabella INTE brakade i Italien, Eller gnällde. Eller klagade. Eller... Ja, listan kan göras LANG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin