Mega trött

Inatt har Alexander sovit riktigt riktigt oroligt. Tror att det har med att göra med att vara helt störda grannar, varje kväll nu i nagra dagar, prick kl 20:30 har börjat göra "nagot". Bade jag och Lars försöker klura ut vad det är, det later som att dem sagar sönder, med värsta sagmaskinen, miljontals träplankor. Träplankor gissar vi pa att det är eftersom man hör dunset när dem slar i golvet. Och detta gör dem i mellan 45minuter till 1 timme. Eftersom vi nattar Alexvid 8 sa blir han ordentligt störd av detta eftersom han knappt har hunnit somna in när det börjar. Sa inatt har vi inte sovit manga timmar.
Alex visar sin sömnbrist genom att ha ett otroligt jobbigt humör och ingenting duger för honom. Han vill inte äta, han bara slänger allt pa golvet, försöker jag leka med honom sa slänger han leksakerna och springer iväg, jag har till och med försökt ge honom chips och kakor(!) men det säger kras sa har han slängt dem pa golvet. Det är till och med sa illa att han vägrar sitta pa sin bil och det enda han gör är att sparka pa den. Eftersom det ösregnar ute är det inte direkt läge för en promenad heller. Det enda jag kan göra är att bita ihop, räkna till 10, och tänka positivt, det är faktiskt FREDAG!

Kommentarer
Liselotte
2009-10-23 klockan 09:59:55

Man kan ju undra varför i h*vete grannarna inte kan börja jobba med sitt lilla projekt vid en lite mer anständig tidpunkt?!

Annika
2009-10-23 klockan 10:01:49    URL: http://cocci.blogg.se/

Ja, det har vi ocksa fragat oss... Och detta är samma människor som för tva veckor sedan festade tisdag och torsdag, men jävla singstar eller vad det nu heter till kl 23 pa kvällen, trodde jag skulle bli vansinnig. AVEN samma människor som brakar ungefär varannan dag, sa pass att man funderar pa att ringa polisen. De slar i dörrar, slänger saker pa varandra, fast det verkar mest sla i väggarna, och gapar och skriker rent hysteriskt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin