Mandag

 
Mandag morgon, och det startar precis som jag trodde, Alex gör inget annat än att braka med Isabella. Som vanligt safort det är lov. Ungen behöver Kindergarden!
 
Prickarna blir mer och mer. Ansiktet ser för jävligt ut, lol. Men han mar bra, och det verkar inte klia alltför mycket. Vi far se helt enkelt. Isabella har fatt exakt en prick som vi misstänker skulle kunna vara nat, hoppas att det inte blir mer. 
 
Igar satt vi och planerade födelsedagspresenter till barnen. Alex har bara en önskan, han vill ha ett Playstation! Vi förklarade för honom att det är "lite dyrare" och att om han far det blir det inte mycket andra paket, och det är han helt ok med. Skönt att han kan önska sig nat som han verkligen vill ha pa det sättet sa vi slipper köpa en massa onödigt strunt istället. Isabella vet ocksa precis vad hon vill ha. Ett Playmobilhus saklart. Tycker den idèen är toppen den med, sa det far bli ett sant. 
 
Men nu ska jag ner i tvättstugan och ta hand om tvätten, se beger vi oss till affären. Skönt att ha hela eftermiddagen fri sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin