1 augusti

1 augusti här innebar inte bara ny manad och ny vecka, nej vi firade även nationaldag. Det är nat jag älskar med Schweiz, stoltheten de har över sitt land, och här firas det med flaggor och allt är rött och vitt. Uppfriskande kan jag tycka om man jämför med Sverige där man knappt vagar vifta med en svensk flagga pa nationaldagen. Naja, det är ett helt annat inlägg...

Svärföräldrar, och svägerskor med respektive var här och vi grillade och at och hade supertrevligt. Barnen var vakna till sent, kl 22 kom vi i säng, men de var pa sa underbart humör hela kvällen. Framat slutet satt Alex inbäddad i Opas knä, men Isabella henne var det liv i tills hon stupade i säng. Den Tösen har energi! Imorse fick jag lang sovmorgon och Kottarna vaknade inte förrän närmre 9.

Pa fredag kommer mamma och pappa hit! Vi längtar jättemycket och det ska bli sa skoj. Vi har inte direkt nat planerat och det är nog det skönaste, att bara kunna vara, och slappa och ta det lugnt. Och Alex, jisses vad han längtar, men det är det nog inte nan som har missat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin