Rrrrrrrrrrrrr

Imorgon ska vi göra nat som jag tycker är heltramsigt. Vi ska till logoped med Isabella eftersom hon inte säger R ordentligt. Fick ett telefonsamtal fran Kiga fröken som rekommenderade det och sen fick vi kallelse. Personligen tycker jag att det är sjukt löjligt att ta en inte ens 6 aring till en logoped för r. Eller har jag fel, säger alla 6 aringar perfekta r?

Kan det vara sa

Sitter sahär mandag morgon och funderar lite över min "stress". Min kropp säger ifran att jag maste lugna ner mig lite, jag har sa ont i magen och ett ordentligt tryck över bröstet som uppenbarligen tyder pa stress? Men som tidigare sagt vet jag inte vad det är jag är stressad över sa jag vet inte hur jag ska kunna fa bort det. Sen slog det mig. Kan det helt enkelt vara en försenad reaktion pa höstens stress? När det var sa mycket och Lars var iväg sa mycket och barnen var trötta och sen allt med lägenheten och hundra andra saker. Kan detta helt enkelt vara en sen reaktion för autopiloten som gick igang da, och NU när jag äntligen kan slappna av, DA kommer allt. Det känns faktiskt som den mest logiska förklaringen.

Men nu har jag inte tid att sitta här mer. Träna duscha fixa tvätten och dammsuga, ga och handla och fixa lunch och vara hemma och klar senaste 11:50 när Isabella kommer genom dörren. Som sagt, vardaglig stress paverkar mig inte, hehe.

Da forsätter vi

Idag har det varit en lagom slappdag. Har haft sa sjukt ont i magen inatt att jag har sovit sa konstigt att jag har sjukt ont i ryggen ocksa. Hela natten har det känt som att nan har huggit med hundra knvivar i magen. Känns som nat stressrelaterad, men det är sa jobbigt för jag kan inte säga vad det är som stressar? Har uppelvt bade hjärtklappning och handsvett och värk i alla leder och muskler de senaste dagarna. Inte sa att det känns som influensa, utan jag känner mig snarare.... rastlös? Far myrkrypningar pa skinkorna, lagom irriterande det ocksa.

Naväl, i helgen blir det IKEA och pa söndag middag hos Oma och Opa. Förhoppningsvis känns allt bättre efter helgen. Lyckades ocksa bli av med lite stress för barnens födelsedagar. Det är mycket skit som har hänt det senaste aret här i grannskapet som jag knappt orkar ga in pa, men det är framförallt en person som är helt sjuk i hvudet. Det har stressat bade mig och barnen att det faktiskt är folk som blir arga och skäller pa oss för att de inte blir inbjudna pa Halloweenpartyn till exempel.... Jag erbjöd helt enkelt Alex och Isabella ungefär samma summa i kontanter som jag hade lagt pa ett kalas för dem och sen fick de välja kalas eller pengar. Bada valde samma, hehe. Och istället gör vi nat litet med bara de "bästa." Och nästa ar när vi har lämnat detta helvetesomrade bakom oss, da kan vi ha kalas igen. Helt jäkla sjukt!

Det gick ju sa bra

Ja det gjorde ju det och jag gjorde high five med mig själv för att jag uppdaterade bloggen flera dagar i rad och sen sa det bara smack och en massa dagar försvann. Naväl, sa far det bli. Vi har atminstone lyckats välja golv till köket och vardagsrummet, och vi är sa nöjda. Nu faller allt bättre pa plats och vi kan även välja kakel till badrummen, och bestämma vilken gra kulör vi vill ha pa köksluckorna. I helgen blir det en tur till IKEA men det är mest för att barnen är sugna pa glass, hehe.

Till Ines


 
Ps. Detta hade varit sa mycket lättare med Viber ;) Ds

Massage

Idag började jag min torsdag med massage. Att fa iväg barnen till skola och KiGa och sen promenera ner till en timmes massage, det är inget jag klagar pa. Som vanligt pratade vi en massa, det är typ massage och samtalsterapi pa samma gang. Hon sa till mig att hon känner att jag är en människa med väldigt mycket inre lugn och vi diskuterade just det att vardagliga saker, sasom pengar, mat, underhalla barnen och sa vidare inte är nat som stressar mig alls utan att jag är en människa som stressar över langsiktiga saker. Alltsa jag har redan svart att sova bara jag tänker pa att flyttstäda, phew!

Pa eftermiddagen gjorde jag egen müsli och det blev hur gott som helst. Fick även tva paket med Posten, ett fran HM och ett fran Zalando. Isabella hade en lang monolog häromdagen om hennes favoritklänning och varför hon älskar den sa mycket (v-ringning och den är sa färgglad mamma) att jag visst rakade klicka hem tva nya till henne... Lite dyrare men ack sa tjusiga!
 
 
Müsli inte making. Efter att jag hade rostat den i ugnen tillsatte jag russin för lite sötma. Sa himla gott!
 
 

Badrumsbygg

Idag ringde Lars och sa att badrumsbyggaren kontaktat honom och de vill att vi ska komma till lägenheten och visa var vi vill ha allt. Alltsa.... palla, haha. Vi snackar allt, visa var jag vill ha kopphallare och tvalhallare för flytande tval. Handduksknoppar och var jag vill ha badkaret och kranen och ja, jag har nog inte insett tidigare hur jäkla mycket man har i ett badrum? Ah vad det ska bli skönt när detta är över och vi kan flytta in!

Idag har det varit kallt och blasigt, sa pass sa att första gangen nansin var det obligatoriska varannan onsdag skogsbesöket inställt. Har aldrig hänt innan sa första hur jäkla ruggigt vädret är. Dock hindra det inte mig fran att ha den mest fantastiska utsikten när jag gick och hämtade Isabella. Alltsa, bilden, mobilbilden, gör det inte rättvisa! 
 
 

Snark

Idag har Lars tillbringat dagen i Italien och jag är supertrött. Kan bero pa att han nanstans halv 6 imorse insag, efter att ha gatt hemifran, att han inte hade nagot pass med sig och uppenbarligen inte hade nan aning om vad det var nanstans. Fullt stök och lampor tända är inte att rekommendera om man vill somna om igen. Vilket jag inte heller gjorde. Och passet var i min handväska. Sa klart.

Bade Alex och Isabella har dubbel dag idag, dvs bade för och eftermiddag. Sen hinner Alex hem, slänga i sig mat och göra läxa och sen vidare pa handboll och sen kommer han hem  lite efter 6.
 
 
Alex läxa idag. Alltsa jag kan INTE komma ihag att vi lärde oss multiplikation redan i tvaan? Pa tal om tvaan, om drygt 8 manader börjar Alex trean och Isabella börjar ettan. Alltsa, med tanke pa att jag inte är mycket äldre än typ 20(ish) sa fattar jag inte hur jag kan ha tva barn som gar i skolan? Jag far inte ihop det där alltsa...

Tillbaka i hamsterhjulet

Väldigt kaxigt igar när jag ställde klockan pa kvart i 7 fragde Lars om han skulle behöva väcka mig. Gissa vem som var lika kaxig imorse när jag fick väcka honom för att han glömde att ställa sin egen klocka pa 6 som vanligt, haha! Karma kallas det.

Mandag morgon och aterigen skola. Aven om barnen gnällde över det igar är allt jättebra idag. Isabella bestämde lekdejt med sin bästis pa eftermiddagen och jag passade pa att bjuda in hennes mamma pa kaffe. Alex har bade förmiddag och eftermiddag idag och kl 6 har han även simkurs. Latmaskeriet är över helt enkelt.

Nat som är lite löjligt är vad jag märkte när jag skrev in Alex tider i kalendern. Eftersom pasken är sa tidig i ar sa är de lediga langfredag och annandag pask, sen har de skola tisdag till fredag och SEN kommer deras 3 veckor langa varlov. Kan ju känna att de hade kunnat korta lovet och lägga 4 dagar efter pask, men men. Finns väl nan byrakrati bakom det beslutet.
 
 
Kväll hemma hos oss. 

Regnig söndag

Idag, ja hela helgen, ja hela förra veckan nästan, har det regnat som om det inte har tar slut. Och det fortsätter in i nästa vecka. Skönt faktiskt med lite regn även om jag tror att barnen hellre hade sett snö.

Dock har all regn tvingat oss till en innesittardag och det har varit riktigt skönt. Vi har städat ut barnens garderober med kläder att skänka vidare. Bröd för nästa vecka är bakat och bade matlista och shoppinglista för nästa vecka är skrivna och förberedda. Sista dagen pa lovet och det känns tungt! Vi har haft det helt fantastiskto och jag hade önskat minst en vecka till. Men det känns ända ok, det är snart sportlov igen, och det är en manad kvar till Fasnacht (Karneval). Ah vad vi längtar!
 
 
Det blev en lagom stor hög pa govlet efter att vi rensat ut!
 
 
Lite bättre ordning. Ska bli skönt i nya lägenheten da vi även köper en extra byra till Isabella.

Da kör vi?!

Jag har funderat lite pa om jag ska börja blogga igen. Ja alltsa det jag har gjort det senaste aret räknas knappt. Lite fler bilder, lite mer dagboksaktigt? Mest för Alex och Isabella, tror och hoppas att de kan tycka att det är kul i framtiden att läsa?

Sa vad tycker ni? Ar det överhuvudtaget nagon där ute som är intresserad av att läsa min blogg?
 
 
Bjuder pa en bild fran köket. Vill ni se mer av sant här eller är det totalt ointressant?

RSS 2.0 bloglovin