Packat och klart

Ja, det är vad jag önskar att jag kunde säga iallafall, hihi. Nej, inte riktigt packat och klart, men vi är pa god väg iallafall. Har hört rykten om att det är kallt i Sverige, sa vi packar helt enkelt med vinterjakor! Här är det typ 25 grader varmt och solsken, lat oss latsas som att det inte riktigt är sa fint väder resten av veckan.

Lars är helt övertygad om att Lilla Bäckebo är precis vad jag behöver för att bli av med min huvudvärk. Han brukar ha rätt sa vi hoppas det gäller även i detta fallet. Barnen längtar galet mycket. Hoppas Hans har latit gräset växa.... hihi.

Massage

Jag är nästan nyss hemkommen fran veckans massage och oj vilken skillnad det blev idag. Känner mig lättare i bade kropp och själ. Det är galet hur mycket massage(terapeuten?) kan veta om mig bara genom att trycka pa min nacke? Min nacke som uppenbarligen är sa illa att hon fragade om jag varit med om en allvarlig bilolycka! Inte konstigt att man mar lite konstigt ibland? Manga av problemen som framkallar min hypokondri kändes lösta bara genom att hon tryckte pa vissa punkter i nacken. En punkt domnade av hela min hand. Hon fragade om jag hade problem med det pa natten och javisst, jag vaknar OFTA av att mina händer är avdomnade! Jag bokade tid igen om ett tag, för det känns verkligen som att det hjälper, bade kropp och knopp. Äntligen börjar jag känna mig som en (normal) människa igen. Har ocksa lite sus i öronen som jag kände när hon tryckte pa vissa punkter, hon föreslog att jag skulle ga till doktorn och kolla mitt blodtryck, men jag vet ju att det alltid är liite högt. Var tvungen att googla (varför!!) nackont och öronsus när jag kom hem, och typ första träffen var kronisk spänningshuvudvärk... Pusselbitarna faller sakta pa plats, jippie!

Mandag morgon

Oj vad veckan gick fort, syns inte minst pa alla mina uppdateringar, lol. Skämt asido, förra veckan var laang, men gick ända snabbt, om ni fattar logiken i det. Det var nat varje kväll, nattningarna har varit knas med barn i varan säng och udda tider och sa. Det har varit kalas och middagar, massage och Tysklandsbesök för Lars. Helgen har varit sa lugn att det nästan är skrämmande, vi har inte rört oss manga meter. Skönt, för det behövdes. Denna veckan är lugn igen, det enda pa schemat är frisören imorgon och massage pa onsdag, Lars har inget planerat heller. Hoppas det haller i sig!

För övrigt har jag nog världens konstigaste huvudvärk. Sen massagen har den ändrats, och är inte längre konstant, phew. Men fortfarande varje dag, suck. Fast när jag lägger mig ner och slappnar av nacken är den helt borta, kommer och spränger till i huvudet nagra sekunder när jag ställer mig upp. Jättekonstigt. Känns samtidigt löjligt att ga till doktorn för det. Typ, hej, jag har huvudvärk, det är allt känns lite löjligt?

Kväll hemma hos oss


Mandag eftermiddag

Ja äntligen en ny rubrik, hehe.Inte ofta jag har tid att blogga pa eftermiddagen, men just nu sitter jag ute pa altanen, lyssnar pa musik och försöker halla Alex under kontroll. Jisses vilket monster som har flygit i barnet idag, han retas med allt och alla!

Veckan som kommer är en som jag hoppas gar snabbt. Imorgon ska vi hem till Lars pappa pa födelsedagsfirande, pa onsdag ska Lars iväg pa jubileumsmiddag och kommer hem nan gang tidig morgon, pa torsdag ska jag pa massage (längtar!) och pa fredgar är Lars i Tyskland hela dagen och kommer hem sent. Inte manga kvällar tillsammans med andra ord. Men det gör inget, snart har Alex höstlov, och da kommer vi att fa dagar tillsammans hela familjen som vi bara njuter. Ja jisses vad vi längtar!

Tjosan

Igar kväll fick Alex feber, inte mycket, runt 38 grader. Pa fredag har han utflykt, sa vi bestämde att det är bättre att halla honom hemma idag. Imorse var han dock helt aterställd, sa da tänkte vi att han kan ju ga ända om han vill. Precis när vi gar för att ta pa oss kläder klagar han pa att hans mage blev varm och ville ha ett glas vatten. Sekunden efter att jag vänt mig om för att ge ett till honom kräks han ner hela golvet. Tjosan, precis sa man vill tillbringa sin morgon, hehe. Nu mar han bra igen och vill ga till Kindergarden men nej, där sätter jag min gräns, hehe. Ja, och för alla andra ocksa, vill ju inte att han ska smitta ner hela Kindergarden!

Massagen igar var intressant. Jag har uppenbarligen problem i kroppen som jag inte ens visste om, haha. Hon började med att sträcka ut mina ben och det var en skillnad pa kanske 2-3 cm i hur raka dem var, där ser man tänkte jag. Sen vickade hon, drog lite, knakade och 5 minuter senare var dem lika langa igen, haha! Min värsta lasning i nacken sitter pa vänster sida, lustigt, för det är höger sida som gör mest ont? Men det var skönt, och jag kände verkligen vilken skillnad det gjorde i hela kroppen. Det lindrade huvudvärken, men suck, den är fortfarande kvar... Fast det är kanske bara jag som är löjlig som trodde att det skulle försvinna direkt? Naväl, jag ska dit igen nästa vecka, och da skulle vi lägga extra fokus pa nacken. Längtar redan!

Ta hand om mig

Nu har jag haft huvudvärk varje dag i mer eller mindre 3 veckor. Första vad det gör med pysket? Eller ja, det är bara till att ga tillbaka och läsa pa min blogg sa är det ganska tydligt vad det gör med pysket. Nu är det dags att bli av med det. Ikväll kl 19:15 ska jag ga och ga massage speciellt mot spända axlar och framför allt spänningshuvudvärk. Jag ber verkligen att det kommer att funka! Om inte sa är nog optikern näst pa listan. Men jag haller tummar och tar för att det försvinner med massage. Ska se hur ofta jag behöver ga dit nu i början, och funkar det sa gar jag dit en gang i manaden i fortsättningen för att halla det borta.

Om en stund skickar jag Alex tillbaka till Kindergarden och jag och Isabella beger oss pa ärenden. Vi ska till Posten och vi ska handla rengöringsmedel pa Radikal. Sen ska vi till Coop för normal handling och sen maste vi hem och fixa tvätten. Ingen rast ingen ro! Och jag undrar varför jag har huvudvärk...?

Nä nu...

Jag och Lars har ju funderar fran, ja första gangen Isabella gick till Spielgruppe att ta ut henne fran den. Det kändes inte bra, Isabella tyckte inte om det, ja, ni vet. Jag har länge funderat och klurat pa vilket som är det bästa beslutet. Fortfarande tvekat. Fram till imorse. Da har en av de andra mammorna skickat ett sms med ett förslag om att vi ska ha Spielgruppe tva ganger i veckan. MEN, att vi mammor har det. Alltsa, torsdagar med fröken, och onsdag eller fredag med en mamma. Halla ja? Idèen är sa fel oa sa manga sätt! Först och främst, ska jag BETALA för att ta hand om andras barn? Inte bara jobba gratis, utan till och med betala för det? Dessutom, skulle jag aldrig fa för mig att lämna Isabella, tre timmar varje vecka hos olika människor, som är helt utan utbildning, varken för barn eller tänk om nan skadar sig? och orsaken till att vi ville ha Isabella i Spielgruppe är ju för att hon ska lära sig saker, men än sa länge verkar det inte sa. Nej, vi är inte alls nöjda. Inte det minsta. Det gör mig fortfarande nervös hur hon kommer att vara första dagen i Kindergarten, men den dagen den sorgen. Det är trots allt ett ar kvar, det hinner hända en del. Sen kommer jag ju att aktivt fortsätta leta andra Spielgruppe. Sa nej, varför bekymra sig, det löser sig! Och ja, det känns bra i hela kroppen att inte ha henne där!

Om en stund ska jag träna, nervöst! Jag har fortfarande ont i halsen och känner mig lite meh, men det är ju inte sa konstigt. Fy vad vi madde daligt förra veckan jag och Isabella. Men jag ska ta det lugnt med träningen, inte köra järnet utan lyssna pa min kropp. Men just nu känns kroppen bra, vagen visar lägre än pa jag vet inte hur länge!

RSS 2.0 bloglovin