Trött

Ja, vilken dag alltsa, men ganska lätt att beskriva. Typ, vakna, ga upp, fixa ungarna för skola och KiGa. Följa Isabella till KiGa, hem och träna duscha, ga och handla. Hem och packa upp maten och packa in, förbereda lunch och hämta Isabella pa KiGa. Alla kommer hem och äter lunch, städa upp efter lunch, sen förbereda Alex för skola och Isabella för gymnastik (som hon började pa idag!). Ga med Isabella till gymnastiken, ga hem och dammsuga och moppa, ga och hämta Isabella pa gymnastiken, hem och möter Alex pa vägen (tiderna krockar) hem och fixa mellis och typ nu sitter jag här. Men Isabella älskade gymnastiken och lägntar redan efter nästa vecka.
I tisdags kväll beställde jag dessutom alla presenter till Isabella. Eller snarare Isabella pekade, jag klickade, Lars betalar, hehe. Imorse kom allt. Riktigt bra service. Igar kom dessutom email fran Italien. Tjoho, det är ledigt och vi är bokade!

När allt faller pa plats

Detta aret har börjat minst sagt i uppförsbacke. Började med en saftig förkylning, följt av influensa och nu har jag fatt svullna mandlar och ont i halsen. Eftersom vi alla varit mer eller mindre sjuka hela aret (till och med Lars!) sa har det liksom inte hänt sa mycket. Jag som dessutom är väldigt duktig pa att stressa upp mig över smasaker känner att nu räcker det. Men den smack, sa faller ALLA bitar pa plats. Lat mig rada upp mina I-lands problem.

SEMESTER:
Vi har länge sagt att vi vill bila till Sverige. I juli blir det av. Sen har vi försökt planera resväg, och jag har länge känt att jag har ingen aning om vad som är bäst. Och sen fick jag för mig att jag skulle flyga med barnen medan Lars kör och da bokar in kundbesök pa vägen= gratis bensin och gratis hotell för honom. Men flygbiljetterna var inte billiga och dessutom vägrar Isabella flyga.
LÖSNINGEN: Jag lyckades googla och trillade över den, vad vi känner är bästa lösningen. Vi kör pa söndag 11 juli eller sa, och satsar pa att plöja genom Tyskland pa en dag. Tar oss upp till Lübeck och tar inte pa hotell. Dagen efter gör vi lite sightseen i Lübeck innan vi tar färjan över och tar oss till Lund. Sen har vi lovat barnen besök i Astrid Lindgrens värld, och saklart aker vi till Slätten nagra dagar.

SEMESTER: nummer 2 (ja, jag sa I-landsproblem, haha)
Vi älskar ju Italien, men Isabella har sedan förra aret vägrat att aka dit igen. Vi hittade ett annat ställe i Grekland som kändes wow, men vi känner bada tva att sa som situationen ser ut där sa känns det riskigt att boka semester i september. Sen har vi varit inne pa Kanarieöarna eller Mallorca, men inte hittat nat som passar vad vi vill ha. Agh! Har känts jobbigt att inte veta var eller om vi aker, och vi började titta runt pa Barnhotel och sa i Österrike men hittade fortfarande inte "it". Möjligen för att det är sa svart att släppa Italien...
LÖSNING: Igar satte vi oss med Isabella och pratade om Italien och varför hon inte ville aka dit. Jag har haft mina aningar, och efter att ha fiskat ur det sa hon JA, jippie! Lars skickade in bokningförfragan direkt, sa nu hoppas vi och väntar pa ett positivt svar, vi är liite sent ute!

FÖDELSEDAGAR:
Bade Alex och Isabella har sagt nej till kalas med familj och JA till kalas med kompisar. Ar det bara jag som far en klummp i magen typ, tänk om ingen kommer? 
Naväl, allt är inhandlat och Isabellas inbjudningar kommer ut nästa vecka. Där har jag haft problem, hur ska jag fa ut dem? Ga runt halva byn och stoppa i brevladan, skicka med posten? Ja, lösningen kom igar när Isabellas fröken ringde och fragade om jag vill följa med till skogen nästa vecka. Perfekt läge att dela ut inbjudningar efterat. Isabella vill bjuda in alla tjejer förutom 1. Jag har svart för det, men samtidigt förstar jag varför den 1 tjejen aldrig far inbjudningar. Naväl, löste det problemet med. Mutar Isabella med en 100- lapp om hon later mig ge en inbjudan till tjeje, haha. Lat oss inte diskutera mina "uppfostringsmetoder" hehe. 
Alex önskar sig inget annat än ett Wii U, och vi har förklarat att da far han det och inget annat eftersom det är lite dyrare. Helt ok med honom, och han är heltaggad. Isabella klickade hem sina presenter igar, hehe. Bade jag och Lars känner att det är bättre att barnen far välja själva än att vi ska köpa en massa skit som de inte tycker om ända, och Isabella är helnöjd med sina val.
 
Och det är typ mina största I-landproble, hehe. Ska nog inte klaga egentligen?

Till Annelie

Bara för att hon är den enda som förstår det..  Fniss.

Isabella

Bjuder pa nagra foton pa Isabella. Det är inte lika lätt att fa Alex pa bild nu för tiden, hehe.
 
 
 
 

Sen sist

Ja jisses, det var ett tag sen?! Shit happens, och ibland händer det mer. Vi har börjat aret med att vara sjuka. Riktigt sjuka, bade jag och Lars. Det händer inte ofta att Lars är sjuk, men denna gangen smällde det till ordentligt. Vi har dock hunnit med att planera resor, bade till Sverige och till Grekland. Längtar!

Idag tillbringade vi dagen pa IKEA och pa Toys'r 'Us. Det är ju inte sa länge kvar till födelsedagar här hemma. Nu är allt köpt, naja, förutom presenterna, hehe. Blev även lite nytt här hemma, Kände att jag behövde färg i badrummet i detta trakiga vinterväder.
 
 Före. Svart och lila. Mörkt och trakigt.
 
 
Efter. Rosa grönt och blatt. Varfärger, jippie!
 
 
Före.Lite kaotiskt och trakigt.
 
 
Efter. Färg! Och smutstvätt, hehe. 
 
 
Efter. Förvaring för Isabella och alla hennes nagellack och hargrejer. Hon älskar sina blommor och harspännen.
 
 
Före. Trakigt. Behövs inte sägas mer.
 
 
Efter. Fortfarande trakigt, men lite mindre trakigt iallafall, hehe.
 
 
Isabellas rum, före.
 
 
Isabellas rum efter. Nya lador och nya gardiner.
 
 
Före.
 
 
Efter. Nya sängkläder och Isabellas önskan om lite myskuddar.
 
 
Isabellas datorhörna, hehe. Det behövs fortfarande lite tavlor och sa pa Isabellas rum, men hon tar liksom ner det lika snabbt som det kommer upp.
 
 
Alex fick nya sängkläder och lite fler lador. Gardiner ville vi ha ocksa, men hittade inga, sa vi letar vidare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

RSS 2.0 bloglovin