Mottagningen och middagen

Tyvärr blev det inte sa manga bilder tagna pa de olika rätterna, de sag helt enkelt sa goda ut att vi högg in direkt, och hade inte en tanke pa att dra fram kameran i tid.

(notera färgerna pa bordet pa de översta bilderna... Blatt och gult, allt ordnat av svärfar. Tyckte det var sa otroligt gulligt och rörande!)

Familjen Zimmerli!

Tartan(lite dalig bildkvalite, men jag orkar inte redigera)
Ett lager citronsorbet, ett lager jordgubbssorbet och nan maräng där emellan. Riktigt god!

Buketten


Bröllopsfrisyr

Haret inför bröllopet blev väl kanske inte riktigt som planerat... (och det är ända en underdrift!)
Jag förväntade mig söta korkskruvar typ a'la Scarlet O' Hara eller sa. Resultatet blev lite annorlunda.

Steg 1Börja redan kvällen innan med att lata ett offer (i mitt fall min kära syster) tillbringa nagra timmar med att slänga i en massa foliepapper i haret. Förväntat resultat: Scarlet


Steg 2
Börja panika när det är ca 15 minuter kvar till bröllopsceremonin och du inser att resultatet är nat helt annat än det du önskade, och lockarna (om man nu överhuvudtaget kan kalla det) inte ens gar att borsta ut, utan haret snarare ser ut som ett burr. Gör allt detta samtidigt som du gapskrattar, mestadels i halv panik.


Steg 3
Tack vare en del stök, bök och en underbar syster, blir resultatet mycket bättre än förväntat, och inte alls sa farligt som det sag ut att bli!
ÄNTLIGEN


Alex nya favvis

Det är faktiskt ett jättegulligt program, nat för mig att titta pa med.. hihi.

Nervös? Inte det minsta!

Den vanligaste fragan jag har fatt den senaste veckan är om jag är nervös. Och nej, faktiskt inte sa är jag inte det minsta nervös,  och det är helt ärligt. Jag är san, jag förväntar mig alltid att det ska hända nat, att saker och ting runt mig är aldrig perfekta. Och samtidigt da, sa suddar man bort all nervositet. Dessutom, vad ska jag vara nervös över? Att Lars lämnar mig vid altaret? Att jag ska fa fläckar pa klänningen som inte är det minsta vit? Ja, jag har faktiskt ingen aning om egentligen vad jag skulle ha för anledning att vara nervös.

Olika "grimarser"Intensiv Alex
Väldigt väldigt glad Alex
Gene Simmons Alex
Seriös Alex (eller Elvis Alex med lite fantasi)

Bad hairday Alex"Titta, är jag inte fin i haret?"
"Nä, jag skojade bara, jag ser ju jättetramsig ut!"

Suck!

De senaste dagarna har jag lyckats fanga en massa charmiga blider pa Alexander som jag tänkte dela med mig av. Vad är da problemet? Jo, jag hittar inte den sablans usb kabel! Far sätta Lars pa att fortsätta leta när han kommer hem.

Igar pa restaurangen gick det jättebra, jag tycker sa mycket om hon som har hand om den och hon verkar riktigt duktig. Och hon fragade saker som vi inte alls hade tänkt pa, till exempel om det är ok att de serverar likör till kaffet, sana smasaker. Nu blir menyn som följand:

Förrätt: Sparriskräm soppa

Huvudrätt 1: Kycklingbröst med svamp, garnerat med grönsaker
Huvudrätt 2: Oxfilê med örtkryddat smör, garnerat med grönsaker
Bada serveras med dauphinpotatis (tror det var sa det stavades)

Efterrätt: Bröllopstarta i maräng med ett lager vaniljglass, ett lager jordgubbsglass, ett lager citronsorbet, garnerat med olika färska frukter
Serveras med kaffe och likör

Later inte det helt smasken? Sen innan dess pa apèron(en) sa har Alexanders "farfar" gatt lite till överdrift och funderar pa att servera bade ostpaj och en massa annat smatt och gatt. Jag och Lars försöker fa honom att lugna sig lite, sa att inte alla äter sig mätta redan där, hihi.

Nu är det bara 1 vecka kvar!

Pa schemat idag

Idag ska jag iväg och betala bröllopet och lämna in laten som vi ska ha i slutet. Jag var lite osäker över valet, för det kommer att bli saaa sötsliskigt, men det är som min smarta syster sa, kan ett bröllop bli för romantiskt? Hon har en poäng där.

Sen ikväll ska vi köra hem till Lars mamma och lämna av Alexander för att sedan köra vidare till restaurangen och bestämma meny och vin och dessert med dem, ska bli riktigt kul. Pa lördag ska vi hämta ringarna, wee! Fattar dock inte hur jag ska klara att inte fa ha den pa mig tills bröllopet. Far man fuska? Hihi.

Förgylld kväll

TACK Madeleine för denna förgyllda kvällen.... HAHAHAHA <33

Pinsamt?

Jag kan inte annat än att säga att jag har hittat en ny favvis lat för tillfället. Texten är bara sa jäkla klurig och det är himla coolt gjort maste jag säga.. hihi (även om det tog mig lite tid att komma pa det själv)


Världen enligt Alexander

Det finns ingen som är snyggare charmigare eller coolare än vad jag är- Därför älskar jag att spegla mig och kan tillbringa langa stunder att bara titta pa mig själv.

Badskum är till för att ätas- Allt annat är bara struntprat!

Far jag kött pa min tallrik maste jag slänga det i golvet x antal ganger, allt för att se till sa att djuret verkligen är dött! Grönsaker räcker det att man daskar till lite pa bordet, för att fa bort skit om sant skulle ha hamnat pa dem.

Vatten kan man dricka da och da, men största anledningen till att det finns är för att spotta ut det pa diverse ställen, roligaste fran stolen ner till golvet för da plaskar det sa härligt.

Det bästa med helger och att vakna upp brevid mamma och pappa är att det tar ett par minuter innan de vaknar till liv. Detta innebär att jag en liten stund iallafall har full tillgang till diverse roliga saker, favvisarna är att pilla in mina sma fingrar pa olika ställen, öron och näsor klar favorit!

Far jag inte exakt som jag vill, när jag vill det ger jag ifran ett illvral. Nan gang kanske det hjälper och jag far göra alla dumheter jag vill??

Strumpor är endast till för att dras av fötterna, gärna sekunden efter att dem akt pa.

Far du en kaka ska du stoppa in hela i munnen direkt, annars kanske nan tar den fran dig.

Allt i lägenheten som är 0-1m fran golvhöjd tillhör mig och ingen annan. Skulle nan vara dum nog att ställa nat pa mina ytor, sa far dem faktiskt skylla sig själva att jag tar det.


RSS 2.0 bloglovin