Cliffhanger?

Jag har insett under dagen att jag maste klargöra nagot. Igar lämnade jag uppenbarligen nat som kan tolkas som en cliffhanger pa bloggen, nämligen att vi ska utöka familjen.
Grejen är att för oss är det sa självklart att vi INTE vill ha mer barn att jag inte ens tänkte tanken pa att det kunde (miss)tolkas at det hallet uan för mig var det självklart husdjur som vi pratade om. Alltsa, inga bebisar här inte! Nej, vi ska köpa varsin kanin till Alex och Isabella. Vi klurade pa marsvin eller hamster men kom fram till att kaniner far det bli. Jag längtar!

Tjuvstart och kök

Idag har vi tjuvstartat och tagit upp alla julsaker fran källaren, helt enkelt för att spara lite pa stressen. Nästa vecka har vi ju var arliga adventsbrunch och pa lördag ska Alex och Lars pa nightwish konsert. Ju närmre det kommer desto mer angrar jag att jag gav upp min biljett till Alex, hehe.

I fredags var vi hos köksbyggaren. Vi är sa jäkla nöjda och inte bara fick alla vara tankar och idèer plats, utan även en massa andra saker som vi inte tänkt pa. Jättestort och tjusigt kylskap, frysen ställer vi i förradet. Skafferi med utdragbara lador som man bara kan haka av och lyfta ur. Vi sa nej till steamer men stort ja till induktionsspis. Skapen kommer att bli ljusgraa och köksön lägger vi en stor träskiva pa sa att det blir kombinerat köksö/ bardisk. Ah vad tiden maste ga snabbt nu och ah vad vi längtar.

Och igar bestämde vi oss ocksa för att det är dags att varan familj växer lite. Ah detta ser jag fram emot det ocksa!

Badrum- check

IDag har vi varit och valt ut badrum och duschrum. Spännande värre och nu är minsta lilla detalj pa plats. In i minsta lilla handduksknopp till en hallare för toaborsten. Mest nöjd är jag nog med toalettstolen för den är utan "kant" sa den äckliga ringen som bildas där existerar inte ens. Och duschen. Ja, duschen. Det är nat som vi har sagt länge att vi är villiga att lägga lite extra pa, och det blev till slut en regndusch. Ah vad jag längtar efter att fa ta en skön dusch med den! Imorgon är det dags att välja kök, DET längtar jag efter!

 
 
Duschen blir i denna stilen. Hittade tyvärr inte exakt bild av den vi valde, men detta är nära nog. Supernöjd!
 

Nu händer det grejer!

Förra veckan var vi som bekant och skrev pa kontraktet pa lägenheten och tömde ungefär hela bankkontot, hehe. Nu är det officiellt och igar kom äntligen papprena vi väntat pa, nämligen listan pa leverantörer, och en uppmaning att ringa och boka möte med alla, phew. Prio ligger hos kök och badrum och jag är sa uppspelt. Kikade in pa kökshemsidan och detta kommer att bli sa jäkla bra. Vi har en hel offert för badrummen och det känns sjukt bra det ocksa. Ah, detta är sa spännande.

 
Detta utdragbara skafferiet kommer in i köket, det är ett maste! Färgen i köket kommer att ga i ljusgratt eller nan vit ton, golvet i hela lägenheten blir mörkgratt stengolv med lite struktur (om vi hittar sant) med mörkt trägolv i sovrummen.
 
Detta golvet är vi ganska överens om för sovrummen.

Slut i rutan

Idag känns det att det är fredag och att Lars har sovit borta. Jag sover inte bra i sängen när jag har tva monster som sparkar och snarkar och fiser i sömnen, men sa far det blir när Lars inte är hemma. Sen harj ag tillbringat hela morgonen med att storstäda och baka vafflor och fixa inför helgen. Sa skönt att ha alla masten klara och sen bara njuta.

Pa söndag har Alex bortaturnè och har bestämt att han aker dit ensam, att vi ska sitta hemma och heja pa honom istället. Jag som har sa svart att klippa navelsträngen har fragat flera ganger om han verkligen inte vill att vi ska vara där och nej, han vill göra det ensam. Jag är galet stolt och galet rädd sadär pa samma gang.

En gang i manaden?

Ja, det verkar vara ungefär sa ofta jag orkar blogga för tillfället. Det är bara sa mycket just nu. Känner mig helt slut pa sa manga olika sätt och sa manga olika plan. Känner att jag behöver en paus fran allt, men det gar ju tyvärr inte sa lätt att göra bara sadär. Fram till dess far ni helt enkelt nöja er med en uppdatering i manden typ. Alla 2 läsare eller hur manga jag nu kan ha, hehe.

RSS 2.0 bloglovin