Kitchen aid

För ett tag sen bestämde jag mig för att sla till och köpa en ny köksmaskin. Jag har länge länge tänkt att jag vill köpa en ny men av nan anledning har det stannat vid "drömmar". Nu var det dags att sla till och det blev en Kitchen aid. Fasiken vad nöjd jag är! Det är sa kul att laga mat och baka. Fick ju även en Crockpot (slow cooker) i julklapp och det är en helt fantastisk mix. Förra helgen gjorde jag hembakade pitabröd i Kitchen aiden med hemmagjort coleslaw, även den i Kitchen aid samtidigt som jag gjorde pulld chicken i Crockpoten. Alltsa, laga mat har blivit sa himla roligt! Sen att Kitchen Aiden är sa jäkla snygg, det är bara ett plus, hehe.

Langhelg

Idag är första dagen pa langhelg, sa jäkla skönt. Det ska vi fira med att städa, haha. Eller städa utomhus snarare. Lars beger sig till jobbet och hämtar hem en högtrycksvattenmaskin (heter det sa pa svenska haha?) och sen jäklar ska vi göra rent altanstenarna och persiennerna. Och putsa fönster efterat, fast det far jag nog göra "manuellt" hehe. Vi beger oss en sväng till "hobby" affären ocksa. Alltsa jag kan tillbringa timmar där inne. Typ trädgard, DYI och en massa annat. Isabella hittar alltid nat att pyssla med och jag har lovat Alex en vattenpistol och bada barnen har önskat sig varsin tomatplanta. Imorgon beger vi oss till badet, det är nat Isabella har önskat länge nu.

Igar i L-thal hittade Isabella sin älskade Playmobil som hon blivit lovad, och den fick flytta ut pa altanen med de andra. Alltsa, barnet har sa mycket saker att det inte far plats pa hennes rum längre. När vi städade källaren förra helgen hittade hon alla Playmobil som vi stoppad i en lada och allt bor nu ute pa altanen hehe. Förstar inte hur hon lyckas ha sa manga saker när vi uppenbarligen knappt har rad att köpa nya byxor till stackarn..... Pa tal om byxor hittade Isabella ett par igar som hon bara var tvungen att ha, och det är sa typiska Isabella att det inte är sant. Hennes stil är minst sagt "speciell" hehe.
 
 

Fredag

Idag är det fredag och Isabella har ledigt som vanligt och Alex har studiedag. Isabella har haft skogsvecka hela veckan och är väldigt glad att det är över. De har varit där i vatt och torrt. Naväl, mestadels vatt denna veckan hehe. Hela helgen grät hon och ville absolut inte ga till KiGa mer och mandag morgon var horror och vi kom till slut nästan 10 minuter för sent. Det var efter att det kröp fram att Isabella inte ville ga för att hon inte kan kissa i skogen och alltid far ont i magen. Ah, att hon inte kunde ha sagt det direkt! JAg gick med och pratade med hennes fröken om det och det var en jätteglad Isabella som kom hem pa mandag.
Idag beger vi oss till Langenthal. Har lovat Isabella att hon ska fa välja en "Jag överlevde skogsveckan present" hhe och Alex har spanat in en ny Amiibo. Sen är det jättelang helg eftersom mandag är helgdag ocksa. Skönt!

Jag blir sa trött

Har knappt haft energi till att blogga pa senaste. Har knappt energi till att göra nagot annat än att värja mig för allt jävla skitsnack. Egentligen BORDE jag kanske blogga i sana här stunder och liksom fa ut det.

Det är mycket just nu och det är jobbigt och jag känner verkligen att hjärnan är nan helt annanstans. Och detta i princip pa grund av en enda familj. Alltsa, jag blir verkligen sa trött! Ifragasätta om vi inte har rad att köpa kläder till Isabella, eller skicka ett "oroligt" sms för att jag uppenbarligen är för sjuk för att kunna köpa ordentliga regnkläder till Alex. För att nämna nagra fa saker... Jag är trött och irriterad och vi vill alla 4 bara typ härifran, men ingen av oss vill lämna byn, och det finns liksom inget att köpa. Trött, JA! Alex och Isabella har ocksa fatt nog och reglen som vi hade att om det är fint väder ute sa far man inte sitta inne den slopar vi. Orkar jag inte ga ut och se dessa människor sa tvingar jag fan inte ut barnen heller. Har en massa annat att säga men far spara lite energi. Alex och Isabella har önskat pannkakor till mellis.

Maste dock tillägga, allt är hur bra som helst pa alla andra fronter. Det är bara detta med dessa människor som tar ALLDELES för mycket positiv energi fran oss!

RSS 2.0 bloglovin