Nya lägenheten

Jag har visst slappat lite och nämnt den nya lägenheten fram och tillbaka, men inte visat hur den ser ut. Sa om du tar och klickar in pa denna sidan sa är varan lägenhet den som är pa sidan 18. Ska bli sjukligt härligt, dock inte förrän 1 maj, men den som väntar pa nat gott.

Gräsänka igen

Japp, da var man gräsänka igen, arme tills pa torsdag för Lasse. Förvisso inte manga dagar, men ända, har ju precis kommit hem fran Sverige, sa det känns som att vi varit ifran varandra hur länge som helst. Fast nästa torsdag aker vi hit i 3 dagar, ska bli riktigt kul. Pa lördagen kommer svärmor och tar hand om Alexander där sa att jag och Lars far lite lektid själva i parken. Lars stora mal är att fa upp mig i denna men jag vete tusan alltsa...

Glad!

Idag är jag glad. För gissa vad? Vi fick lägenheten! Weee!
Dock är den inte färdigbyggd förrän i maj, men nu har man nat att se fram emot!

Jätteglad Alexander


Födelsedagskläder

Detta tjusiga ska Alex ha pa sig imorgon.
En liten ledig stund

Nu har Alexander somnat i famnen pa sin pappa. Och självklart precis när jag skriver den meningen sa öppnar han ögonen klar vaken. Suck!
Naja, Sverige var skönt, härligt att bli lite bortskämd och slippa allt ansvar. Samtidigt var det skönt att komma hem och fa göra lite grejer, slappade kanske till lite för mycket (hoppas inte mamma läser denna bloggen). Sen behövde jag 10 dagars vila för att orka städa när jag kom hem, för det var inte mycket Lars hade gjort när vi var borta, sag ut som mindre krigszon här.

Helgen blir inte lugn den heller, imorgon ska vi till Lars pappas födelsedagsfest? kalas? Jippie.  Pa söndag ska vi till Lars mamma pa middag, det ska atminstone blir kul. Sen tisdag onsdag torsdag nästa vecka har Lars arme, sa da blir jag gräsänka. Sen nästa helg ska vi pa födelsedagsfest hos Lars vän, där jag även har hand om desserterna. Sa det blir till att ägna hela fredag och halva lördagen till att baka.
Sa om jag inte uppdaterar sa mycket de kommande dagarna vet ni varför.

Hem ljuva hem

Nu är vi hemma igen fran Sverige. Kommer uppdatering när herr Alex tillater, vilket inte är just nu.

Besked fran doktorn:

Sweden, here we come!

Min lilla sjukling

Alexander är sjuk! För första gangen i hela hans liv, och jag tycker det är jättehemskt. Fast tro nu inte att det är värsta allvarliga, nej, han är "bara" förkyld, hostar är hes och jobbig i halsen. Men det är illa nog. Det gör ont i mitt mamma hjärta varje gang han gnäller till för att han inte mar bra. Men lite tror jag att han tycker att det är lite mysigt samtidigt, för han far sa himla mycket uppmärksamhet och kel och gos. Det stora problemet dock är att nu vet jag inte om vi kan flyga pa lördag. Imorgon ska vi till doktorn och fa bekräftat om det är ok eller inte.

Sa var vi där igen

Ja, jag vet, uppdateringar. Ska nästan skärpa mig.

Har haft en massa att göra pa senaste, och pa lördag aker vi ju till Sverige, jag och Alexander, sa jag har en massa att göra denna veckan med. Men jag lever och mar bra (hoppas inte det ger bad ju-ju inför att flyga pa lördag att jag sa sa).

Hjälp vad tiden gar snabbt!

Helt otroligt, jag känner nästan att jag inte hinner med längre. Igar at Alexander sin första portion potatis. Eller at och at, han tyckte det var jättespännande att ha det i munnen, men att försöka svälja det var inte alls poppis. Han gick igenom ungefär miljoner minspel innan han tillslut spottade ut det och sa ungefär tvi, iallafall pa hans sprak. Jag och Lars satt och höll pa att skratta ihjäl oss, gör det oss till sadister da?

I helgen var vi pa grillfest i Frankrike (later fortfarande exotiskt). Alexander klarade sig bättre än förväntat, han var faktiskt jättesnäll, även fast vi inte kom hem förrän kl 24. Det var trevlig, men maten var pecka.

Och det slog mig imorse när jag vaknade att jag aker till Sverige nästa vecka. Shit pommes!!!

RSS 2.0 bloglovin