Halla var är du?

Tid tid tid, var är du du du?

Börjar kännas lite jobbigt nu, denna diskussionen med tid, men jag fattar inte vart den tar vägen! Jag far väcka Lillen varje dag fran hans tuppis för att hinna med att ga och handla, tvätta och sa vidare... Dammsugaren har statt framme nagra dagar nu i väntan pa att bli använd, men jag hinner inte! Men det är tanken som räknas, right? Dessutom har vi (jag) bjudit hit farmor och farfar pa middag i helgen, sa nu maste jag verkligen ta itu med städning och sant. För fint ska det va! Sen lyckades jag trassla in mig sa att det är jag som ska laga maten, suck. Smörgastarta till förrätt (en liiten en) potatissallad till huvudrätt med nat gott kött och en grönsallad och strawberry- kokos cheesecake till efterrätt. Tacksamt nog är ju allt sant som man kan förbereda enkelt kvällen innan.

I lördags var vi och shoppade lite och hittade ett par tjusiga flipflops. Jag är ju van vid ett ganska lagt pris pa sana, sa jag kollade inte ens prislappen. Fick en smärre chock i kassan, men de var atminstone riktigt sköna. Förklaringen kom sen när vi kom hem och jag rakade se märket pa dem, Esprit.... Nu är Lasse atminstone riktigt glad och stolt över mig, hihi.

Askungen

Uppenbarligen tycker Alexander att jag inte gör tillräckligt här idag, och ger mig lite att göra....

Alexanders manga ansikten....Sötnöt (det vita pa näsan är tandkräm, sa gar det när Jag kan själv!
Galenpanna. Tanken pa att jag sa tillbringa natten ensam med detta monster gör nästan att jag blir mörkrädd, haha.

Fotona är tagna med 1 dags mellanrum. Kärt barn har manga ansikten, hihi.

Och ja, Lasse smsade nästan exakt klockan 11, sa nu kan jag andas ut igen, atminstone fram till imorgon när han ska flyga hem igen.

Nervös

Just nu sitter jag här och är lite sadär lagom nervös och väntar pa sms fran Lars. Förvisso är förväntad landning inte förrän kl 11, sa jag far vänta snällt en stund till. Varför blir man alltid sa himla nervös när folk är ute och flyger? Egentligen är det ju inte sa farligt.... right?

Min härliga lilla sötnöt!


Jag kan ta av skorna själv!
Usch

Igar tittade jag och Lars pa Changeling. Fy tusan säger jag bara! Jag tyckte den var sa otroligt fruktansvärd att jag inte ens vet om jag kan rekommendera andra att se den, för denna historien var en som jag gärna inte hade haft i mitt huvud. Det finns sa manga sjuka människor i världen att man nästan blir mörkrädd!

Det ledde till att jag och Lars lag vakna halva natten och diskuterade hur vi kan skydda vara barn pa bästa sättet. Jag blev rent chockad när han berättade att han fick ensam till förskolan när han var 5 ar, och började ga ensam och bada när han var 7! Tycker det later helt galet, jag vet inte, men man brukar väl ända följa sina barn till skolan atminstone till mellanstadiet, eller är det bara jag som är överkänslig? För att inte tala om att lata dem ga till badet helt ensamma, hade jag nog aldrig gjort med en 7 aring??

Pa onsdag aker Lars till Polen, jag är riktigt nervös över att han ska flyga, suck. Men det gar väl över, och det kommer säkert att ga jättebra.

Ibland händer det!

Ja, ibland sa bara lyckas man ha kameran just i det perfekta ögonblicket, och man fangar en perfekt bild! Love it love it love it!
Mina tva helt underbart härliga karlar!

Men pommes da!

Mötley spelar här 22 juni! Här, i Schweiz, och nära!

Sa, min plan. Övertala min man att köpa 2 biljetter och en flygbiljett, skicka hit Madde. Det innebär alltsa att jag maste även övertala Madde att hon kommer hit ungefär... imorgon.... Ehm, just det...

Tid tid tid!

Igen, undrar jag var tiden tar vägen. Dagarna verkligen bara svischar förbi.

Igar var jag och Alex och köpte ett par skor, sa att han inte springer runt barfota ute. Hittade ett par och han älskar dem! Jättebekväma och ursöta. Men betalar man nästan 250 spänn för ett par baby skor sa förväntar jag mig det med, haha.

Jag har ocksa kommit till insikten att jag kommer nte att kunna ha langa fina naglar pa ett tag, sa nu har jag köpt in en massa nagelfix, sa jag ska ha korta otroligt välskötta naglar istället.

Och nu ger jag upp, det gar inte att skriva när man har en Alexander i knät...

Men aaah!

Sitter här och tararna bara rinner! Detta är anledningen. Jag har läst boken och den var sa otroligt bra, och efter att ha sett detta nu sa kan jag bara säga att jag längtar efter filmen! Man bör nog ocksa ha tonvis med näsdukar brevid sig.

Vart tar dagarna vägen?

Ända sen i mandags har det känt som att dagarna bara försvinner bort. Jag har riktigt mycket att göra, städning, ga till posten, ja olika sana saker. Men jag hinner bara inte! Jag förstar inte alls vad det är som händer. Vaknar pa morgonen, sen helt plötsligt är det kväll igen. Galet!

Pa söndag kommer halva tjocka släkten hit efter att ha bjudit in sig pa kaffe. Det blir farmor farfar, gammelfarmor och gammelfarfar och fastrar. Jag och Tvillingarna haller pa att planera en liten biodate, med lite dreggel och tonarscrush, hihi. Synd bara att det är nagra manader kvar, men den som vänta pa nat gott!

Av alla dumma jävla idiotiska grejer

Jag är sur just nu. Riktigt sur. Vet faktiskt inte om sur ens räcker. Riktigt jävla förbannad. Av alla korkade jävla idiotiska grejer... Fick brev fran Skatteverket idag...

"Skatteverket beslutar att avsla din anmälan om att ändra efternamnet pa Alexander Schönemann till Zimmerli.

Eftersom Alexander inte är folkbokförd i Sverige ändrar inte Skatteverket namnet pa honom.

Vid en eventuell invandring till Sverige blir Alexander folkbokförd och da kan det nya efternamnet registreras."

Jag säger bara SNÄLLA? Hur jävla korkat är detta? Vada avsla efternamn ändran, han heter ju för tusan inte Schönemann längre. Det är otroligt korkat och jag förstar inte alls hur Svenska staten tänker, om de överhuvudtaget gör det?

Wee!

Idag ska vi pa Zoo! Ska bli helt galet kul, och jag hoppas Alexander kommer att tycka det med, haha. Ska möta farmor och farfar där och efterat bär det hem till dem pa rabarberpaj, mums!

Maste fa skryta lite....

Idag lagade jag middag och dessert till mina herrar här hemma, och om jag far säga det själv, blev det väldigt lyckat!
Klyftpotatis med fylld aubergine och Cafè de Paris
Efterrätten blev limemarinerade jordgubbar med ricottacreme

Japp, jag är stolt över mina kulinariska förmagor idag!

Sötnöt!


RSS 2.0 bloglovin