Ute pa promenad

Alexander och Lars är ute och promenerar. Jag har alltsa lite egen tid! Vad ska jag göra med den? Jo, jag ska in och lägga mig i ett skönt bubbelbad, peela ansiktet och kleta pa ett tjockt lager ansiktsmask, och bara ligga i badet och dega och slappna av.
Varför sitter jag da här och bloggar? Ja, det undrar jag med!!

Slarvmaja!

Ja, det är jag det. Jag vet om att jag upprepade ganger sagt att jag ska bli bättre pa uppdateringarna, men det är faktiskt inte sa himla lätt när man har en liten Alexander. Har atminstonde lyckats skapa en ganska bra dagsrutin med honom nu, men shopping, promenader, bus och städning. Riktig hemmafru! Ska se om jag lyckas fa in uppdateringar i rutinerna med.

Pa fredag aker min kära syster till Kroatien. Vem ska jag da trakassera pa msn? Och vad är det för fasoner att stanna borta 3 veckor? Suck!

Utbildnings TV

Igar satt jag och visade lite utbildnings tv för Alexander. Mitt mal just nu är enbart att fa honom att skratta för första gangen, sa jag visade honom lite klipp sa att han kan se och lära.


God morgon!

Maste bara dela med mig av min underbara morgon. Vaknar upp med en glad Alex brevid mig, gar upp, tittar ut genom fönstret och vad ser jag? Gratt väder, molnigt och lite spridda skurar. Weeeeeee! Helt underbart väder helt enkelt!

Stolt mamma


Det har hänt!

Denna historien började redan i lördags.

Vara grannar, Satanfamily (alltsa dem vägg i vägg) var otroligt högljudda redan kl 9 pa morgonen. Pa eftermiddagen skulle vi hem till Lars pappa, och Alexander var pa inte sa bra humör tack vare att grannarna inte bara väckte honom vid den tiden utan även inte gav honom en chans att sova under dagen.
Iallafall, sa när vi skulle till Lars pappa sa glömde vi babysittern, sa Lars fick springa tillbaka och hämta den. När han kommer tillbaka sa berättade han att det hade varit öppet in till deras lägenhet och att den sag tom ut, iallafall sa langt han kunde se. Kunde det vara sa att äcklena flyttade??
Vagade inte riktigt fa upp hoppet, och förlorade det ganska kraftigt när restaurangen var stängd pa mandagen. Mamman jobbar ju där, sa jag och Lars kom fram till att antagligen har restaurangen semesterstängt, sa de har passat pa att aka pa semester. Jaja, man kunde ju ha hoppats iallafall....

Dock! Igar när jag skulle iväg sa ser jag att deras namn inte finns kvar pa brevladan längre!!! De har  verkligen flyttat! Det gar ungefär inte att beskriva lyckan jag känner i kroppen (ja, sa illa har det varit) Synd bara att Hellfamily fortfarande är kvar. Men man kan ju inte fa allt här i livet.


RSS 2.0 bloglovin