Äntligen!

Äntligen sa börjar jag känna mig liiite bättre, jag hoppas att jag aldrig nansin kommer att behöva uppleva nat sa ont i magen igen som jag haft det senaste dagarna, fy tusan! Ar ocksa lagom trött eftersom jag knappt sovit pa 5 dagar, sa idag far det bli en lugn dag. Alex haller nog med, han är pa skogsutflykt.

Imorgon är det dags för kvartsamtal, ska bli spännande att se vad fröknarna har att säga, även om jag är ganska övertygad om att det är mestadels bra saker, hehe.

Igar kom Lars hem med en Tassimo till mig. Vi har ju redan Nespresso, men jag har länge önskat mig en Tassimo just för allt som inte är kaffe, typ Chailatte och sa. Och jag känner redan att jag haller pa att utveckla ett beroende. Tycker ocksa det är kul att ha när man har gäster sa man kan erbjuda mer än bara kaffe.

Nu är det snart dags att dra pa sig kläder och ga och hämta Alex. Hoppas det gar bättre idag än igar. Isabella hade sant raseriutbrott hela vägen till och hem fran KG att hon gick hem och somnade av ren utmattning. Det är liksom ungen som typ aldrig tar en tuppis pa dagen, första da hur jäkla illa utbrottet var när hon somnade av det efterat. Phu!

Gladskiten

 

Eftermiddagslyx

Lyx på hög nivå: två tysta barn som är fullt upptagna av TV:n, en bra bok och en skön soffa. Dags att njuta!


Mandag morgon

Imorse när jag gick upp var himlen sa fin, en riktigt rosa snöhimmel. Snön ligger kvar idag, men jag tror nog att den haller pa att smälta bort redan.

Jag mar fortfarande riktigt daligt och börjar bli lagom trött pa detta nu. Sover knappt nat för att jag far sana kramper i magen, och eftersom jag nu gar in pa dag 4 sa är det väl bara till att glömma maginfluensa? Det haller väl inte pa sa länge? Barnen verkar dessutom inte känna av nat alls, och efter 4 dagar sa borde de ju ha fatt nat? Lars har light versionen av vad jag har, sa det är jätteskumt detta, han var ju borta halva förra veckan. Nu hoppas jag bara att det blir bättre snart, för det börjar bli riktigt riktigt riktigt jobbigt!

Snö!


Lite lite bättre

Nu den senaste timmen har jag börjat känna mig lite lite bättre än de senaste 2 dagarna. Fy tusan, tror inte jag nansin haft sa ont i magen som jag haft dessa tva dagarna? Barnen har skött sig perfekt fastän mamman och pappan maste ha varit de trakigaste i världen, och sa fort vi började känna att vi orkade drog vi pa oss varma kläder och gick ut pa altanen och snön som kommit i en snöstorm över natten!

 
 
 
 
 

Alexander busar

Alex upptäcker blogg.se appen. Ber om ursäkt för spam ;-)


Tur att man har kelgrisar tull barn


Sjukstuga del 2

Fy tusan vilken dag! Började känna mig ganska slö redan igår när Lars kom hem men trodde helt enkelt att det var stress som släppte när han kom hem. Skulle inte tro det va. Har tillbringat halva natten på toaletten och idag blir det bara värre. Har så sjukt ont i magen att jag knappt kan gå, känns som att nåt har typ knutit ihop sig och lever rövare. Vi som hade jätteroliga planer för imorgon hoppas nu på ett mindre mirakel, men eftersom Lars mår ungefär som jag gjorde igår så får vi verkligen hålla alla tummar och tår!


Tjoho!

Vilken sjukstuga vi haft här de senaste dagarna, jag och Alex har akt pa en monster förkylning och Isabella hade feber i tva dagar. Lars, inte sa mycket, alltsa den karlens immunförsvar borde tas in under mikroskop och studera!

Idag har dock varit en helt underbar höstdag, ja igar ocksa, med 20 grader och stralande solsken. Att ga ut i annat än t-shirt gar inte! Igar var Farmor och Farfar här pa middag, och idag begav vi oss till en lekplats i grannbyn som vi blivit tipsade om, och jag kan lova att det var verkligen inte sista gangen vi var där, bästa lekplatsen pa länge!

Imorgon är det inte vilken mandag som helst, nej imorgon kommer Mormor och Mozart hit! Det blev spontant och snabbt bestämt, men sant tycker vi om! Eftersom Lars maste aka pa mässa i flera dagar nästa vecka, och pappa har semester sa passade det liksom perfekt att dem kommer hit och tar hand om oss. Alex längtar jättemycket, det är trots allt laaang tid sen han sag dem sist, mer än 12 manader!

Nu ska jag fortsätta söndagsfixa lite!

Gladaste Alex

Idag var det världens gladaste Alex som gick tillbaka till Kindergarten. Ända sen vi kom hem fran Europapark har han räknat ner hur manga ganger han ska sova innan det är dags. Han var sprudlande glad i benen imorse och sprang in till de andra jätteglad. Det är sa skönt att det trots allt gar bra även om vissa barn är mer skitungar än andra.

Jag haller pa att aka pa nan förkylning, det kliar i halsen och huvudet känns tungt, men jag hoppas att det stannar vid det, för om saker och ting gar som det ska sa far Alex och Isabella sig en ordentlig överrasking nästa vecka...

Älskade Isabella


Tid och Europapark

Märks det att det är full rulle här hemma? Jisses säger jag bara. Tiden räcker bara inte till! Mycket av det beror pa en ung herre vars namn börjar pa A... Jag kan med glädje meddela att höstlovet är slut pa mandag, och att jag med glädje lämnar iväg honom till nan annan 20 timmar i veckan!

I veckan har vi varit i Europapark. Ett väldigt väldigt regnigt sadant! Men vi hade med oss regnkläder och var väl förberedda, sa det var faktiskt inga problem. Barnen älskade det, och ja, jag och Lars älskade det vi med. Vi at varan grekiska favoritlunch första dagen, och testade pa pizzan i Frankrike andra dagen, mums! Pa kvällen at vi spansk grillbuffè pa hotellet, omg säger jag bara! Man fick välja kött, sen grillade dem det at en, och vi kunde välja diverse tillbehör, bakpotatis, klyftpotatis, pommes, pasta, ja listan kan göras lang! Dessertbuffèn var helt underbar den med, men mojitokrämen var lite extra bra, hihi. För att inte tala om frukostbuffèn! Den är riktigt riktigt bra!

Alex har av uppenbara anledningar inte fastnat pa manga bilder, han var för upptagen med att aka runt pa alla attraktioner. Vi använde ocksa bara lilla kameran, sa kvalitèn är skit, men vem bryr sig! Vi har sa jäkla manga "fina" bilder fran EP fran tidigare ar!
 
 
Isabellas första attraktion, Gruvvagnarna i Sagoskogen
 
 
Glass är ett maste, även om regnet öser ner.
 
 
Vi passade pa att ga pa 4D bio, och barnen älskade det. Nästan...haha.
 
 
 
Djungelbatarna
 
 
Medan Lars akte en av de större bergochdalbanorna passade jag och barnen pa att fika och undersöka lite inne i "energihuset".
 
 
No comments!
 
 
Bästa namnet pa hotellet!
 
 
Galen familjebild i hotellsängen, hehe. Kl 20:30 slocknade vi hela bunten, snacka om trötta familjen!
 
 
Frukostbuffè morgonen efter.
 
 
 
Sagoskogen är verkligen magisk, och nästa ar ska de bygga ut den ännu mera, jippie! Här star Alex i "snö" och det var jättemagiskt och fint. 
 
 
Aven om Alex aker manga stora och galna snurriga attraktioner och berochdalbanor sa är det ända fortfarande ganska skönt att aka barnattraktioner ocksa, hihi.
 
 
Fortfarande Sagoskogen. Klänningarna som hänger i trädet ser verkligen coolt ut "live".
 
 
När vi at innan vi akte hem sag Alex detta i bordet, vid sin plats. Ganska häftigt faktiskt!
 
Vi har redan bestämt att vi aker tillbaka till Alex födelsedag, en dagstur precis som förra aret. Ah vad vi älskar det stället!
 
Nu är det dags att natta kidsen, hälla upp ett glas vin, och parkera oss framför soffan och fa min dagliga dos av O' Neill.... fniss!
 
 

Det gar sakta

Ja, just nu är det som synes inte galet manga uppdateringar pa bloggen, men sa gar det när man har en 4 aring som är helt och hallet ungefär galen. Energin räcker helt enkelt inte till.

Om nagra timmar kommer Lars hem efter att tillbringar gardagen pa Irland. Han höll dessutom pa att missa planet stackarn när han fastnade i bilkö precis vid flygplatsen, men han hann faktiskt. Jag och barnen begav oss in till Solothurn och mötte upp V och M, drack kaffe, skvallrade lite och sen brände jag upp lite pengar inne pa HM, Alex och Isabella behövde fler byxor och jag behövde linnen och en kofta. Och ja, ungefär sa spännande är det här hemma, hehe.

RSS 2.0 bloglovin