Tid och Europapark

Märks det att det är full rulle här hemma? Jisses säger jag bara. Tiden räcker bara inte till! Mycket av det beror pa en ung herre vars namn börjar pa A... Jag kan med glädje meddela att höstlovet är slut pa mandag, och att jag med glädje lämnar iväg honom till nan annan 20 timmar i veckan!

I veckan har vi varit i Europapark. Ett väldigt väldigt regnigt sadant! Men vi hade med oss regnkläder och var väl förberedda, sa det var faktiskt inga problem. Barnen älskade det, och ja, jag och Lars älskade det vi med. Vi at varan grekiska favoritlunch första dagen, och testade pa pizzan i Frankrike andra dagen, mums! Pa kvällen at vi spansk grillbuffè pa hotellet, omg säger jag bara! Man fick välja kött, sen grillade dem det at en, och vi kunde välja diverse tillbehör, bakpotatis, klyftpotatis, pommes, pasta, ja listan kan göras lang! Dessertbuffèn var helt underbar den med, men mojitokrämen var lite extra bra, hihi. För att inte tala om frukostbuffèn! Den är riktigt riktigt bra!

Alex har av uppenbara anledningar inte fastnat pa manga bilder, han var för upptagen med att aka runt pa alla attraktioner. Vi använde ocksa bara lilla kameran, sa kvalitèn är skit, men vem bryr sig! Vi har sa jäkla manga "fina" bilder fran EP fran tidigare ar!
 
 
Isabellas första attraktion, Gruvvagnarna i Sagoskogen
 
 
Glass är ett maste, även om regnet öser ner.
 
 
Vi passade pa att ga pa 4D bio, och barnen älskade det. Nästan...haha.
 
 
 
Djungelbatarna
 
 
Medan Lars akte en av de större bergochdalbanorna passade jag och barnen pa att fika och undersöka lite inne i "energihuset".
 
 
No comments!
 
 
Bästa namnet pa hotellet!
 
 
Galen familjebild i hotellsängen, hehe. Kl 20:30 slocknade vi hela bunten, snacka om trötta familjen!
 
 
Frukostbuffè morgonen efter.
 
 
 
Sagoskogen är verkligen magisk, och nästa ar ska de bygga ut den ännu mera, jippie! Här star Alex i "snö" och det var jättemagiskt och fint. 
 
 
Aven om Alex aker manga stora och galna snurriga attraktioner och berochdalbanor sa är det ända fortfarande ganska skönt att aka barnattraktioner ocksa, hihi.
 
 
Fortfarande Sagoskogen. Klänningarna som hänger i trädet ser verkligen coolt ut "live".
 
 
När vi at innan vi akte hem sag Alex detta i bordet, vid sin plats. Ganska häftigt faktiskt!
 
Vi har redan bestämt att vi aker tillbaka till Alex födelsedag, en dagstur precis som förra aret. Ah vad vi älskar det stället!
 
Nu är det dags att natta kidsen, hälla upp ett glas vin, och parkera oss framför soffan och fa min dagliga dos av O' Neill.... fniss!
 
 

Kommentarer
mamma
2012-10-13 klockan 20:25:22

Helt underbara bilder. Kram till er alla!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin