En alldeles normal ettaring

Isabella igar

 

Isabella idag

 

I första videon har hon inte trillat och slagit sig eller sa- sa hemsk är jag inte att jag later henne ligga pa golvet och skrika! Däremot far hon värsta dramatiska ryck, bara sadär, och lägger sig pa golvet och sparkar och skriker och har sig. Att ha en ettaring hemma är som att aka bergochdalbana ibland, humöret gar upp och ner och fram och tillbaka och hit och dit. Oftast är hon snäll, som pa andra videon, och de tva väldigt jobbiga veckorna som var nästan konstant som video nummer tva är borta sen länge (känns det som iallafall).

Alex beter sig nog som en helt vanlig trearing. Han är trotsig, han slass och han kan vara väldigt elak. A andra sidan är han ocksa väldigt kärleksfull, myser gärna i famnen och pussas och kramas väldigt ofta. Han har fatt värsta hardillen och man maste borsta det fint och ordentligt och alltid pa samma sätt- varje harstra ska ligga nerat. Star det ett enda harstra upp sa far han ett mindre nervsammanbrott. Han testar gränser, men denna gangen räcker det inte bara att säga nej, utan han slutar inte förrän man är där och lyfter bort honom, eller tar bort vad han nu har i handen och sysslar med.

 

Dessa sma dropparna pa tröjan var tillräckligt för att ge Alex ett mindre sammanbrott och han var bara tvungen att ha en ny tröja... Behöver jag säga hur galet mycket kläder han byter varje dag??


Lars är en helt vanlig make. Oftast snäll, men ibland även han en skitstövel (hehe).

 

Och jag är en helt vanlig mamma. Trött som tusan, men lycklig som man bara kan bli.

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin