Bilder fran i söndags

I söndags var vi ju som sagt pa Zoo, och Alex tyckte det var kul, och mest mysigt att ha picknick, det älskade han! Flera ganger försökte han ta sig in till djuren, haha, men det var vi ganska beredda pa. Men dagens bästa maste ha varit när han fick syn pa en höna, och sprang dit och ville hälsa. Under tiden kom det ett barn, i hans alder ungefär och var nyfiken pa Isabella i barnvagnen. Jisses när Alex sag det! Tjoff sa det sa kommer han springande, skriker Nänänänänä, viftar med fingret (hytter?hötter?) och sjasar iväg barnet. "Rör inte min syster" ungefär, sötnöt! När barnet sprang iväg i skräck sa kollade Alex noga sa att allt var bra med Isabella och inspekterade barnvagnen. Snacka om STOREBROR!




Pelikanerna var liite för stora för att vara roliga.




Timon? Pumba? Eller ingen av dem kanske, haha.




Händerna fulla! För övrigt sa gäspar Isabella, även om det nästan ser ut som att hon gallskriker. Färgen i ansiktet säger dock nat annat, haha.




Lars och Alexander kollade in sälarna.




Sötnöt!




Enbart till Madde!


Pa vägen hem stannade vi till pa "varat" glasscafè. Eller inte direkt stannade till, vi fick köra en omväg pa cirka en timme. Lars tog en yoghurtglass med jordgubbar, Alexander fick en kula vaniljglass (som försvann i ett nafs). Jag tog en Elfenben, banansorbet, pistageglass och kokosglass, helt galet underbart god. Fick ocksa ett parasoll i min, som Alexander genast tog och försökte äta upp, haha.

Det var en härlig dag, och definitivt nat som kommer att hända oftare!

Kommentarer
puttebloggen
2010-04-20 klockan 10:32:23    URL: http://blogg.aftonbladet.se/puttebloggen

ååååh låter helt underbart.. längtar så tills våren kommer igång på riktigt här också. Behöver lite varmare.. sen ska vi också till zoo!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin