Första dagen

Idag är första dagen som Lars är borta, 3 to go (med positivt tänkade att han kommer hem pa fredag och mandag är idag sa är det ju faktiskt bara tisdag onsdag torsdag kvar). Men jag maste erkänna att det har inte varit sa jobbigt som jag trodde att det skulle vara, sa jag är positivt förvanad. Jag räknar med att det kommer att kännas lite mer ensamt ikväll att kolla pa tv ensam (varan favvis serie pa tv idag) och sen att ga och lägga sig ensam. Fast jag har lovat Lars att ringa honom innan jag gar och lägger mig, sa ett god natt fran honom far jag iallafall. Nu hoppas jag bara att resten av dagarna kommer att ga lika lätt.

Kommentarer
Albin
2008-05-19 klockan 19:26:26    URL: http://vinn.tjenare.se

Tjolahopp :) Brukar du aldrig vinna i tävlingar? Besök då http://vinn.tjenare.se - här öppnas chanserna enormt att vinna stort! Ha de bra :D

Linnea
2008-05-19 klockan 19:31:49    URL: http://mydaytoday.blogg.se

Ha en bra kväll! =)

http://TUMADRE.blogg.se
2008-05-20 klockan 16:32:35    URL: http://TUMADRE.blogg.se

Man brukar växa med mammarollen. Med första barnet var jag också ständigt trött. Man var trött för minsta lilla. Men allteftersom att barnet blir piggare tvingar man nog sig själv också att vara aktiv.
En fem veckors bebis sover ju så mycket, i mina öron låter det som värsta drömmer ;) Tänk om mina barn sov så mycket,haha! Men det är klart, det är ju en omväxling för dig !
Mitt tips är promenader - om du håller dig aktiv och är ute så blir du piggare! Öppna förskolor för att träffa andra mammor är också en bra grej :)

http://TUMADRE.blogg.se
2008-05-20 klockan 21:56:53    URL: http://TUMADRE.blogg.se

Jag märkte tidigt att rutiner är A och O, redan i början. Vakna, sova och äta samma tider varje dag. När man har funnit rutiner brukar vardagen flyta på väldigt bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin