Semester... ha!

Ar det nat denna familjen är kass pa sa är det att vara lediga. Det är full kaos här hemma! Alex hoppar och studsar och brakar med allt han kan. Och skyller ifran sig safort han har möjlighet. Isabella, som tycker om lugn och ro, blir nästan knäpp pa att ha Alex runt sig, hela tiden. Lars är rastlös och gör inte mycket ända (mansgrej det där). Och jag med mina tankar, som dessutom mar väldigt bra med ordning och reda och ett rent hem, far typ panik ha. Helt ärligt, det är sa smutsigt och skitigt här hemma att det snart börjar komma hem husdjur här!
Imorgon är det storstädning som gäller. Städa ut det gamla aret och välkomna det nya. Vi ska bara äta plockmat till middag, helt enkelt köpa lite av varje. Pa onsdag kommer Oma och Opa hit, och da blir det plankstek istället. Kändes som kaka pa kaka att liksom äta tva stora middagar pa varandra.

Om en stund beger vi oss till Möber Hubacher, stället där vi handlade varat köksbord. Vi ska dock inte handla nat, bara titta och lata oss inspireras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin