Kristi himmelfärd

Och självklart är Lars pa jobbet. Var annars liksom, hehe. Det är lite halvkasst väder ute, sa det far bli en innefixar dag helt enkelt, alla garderober är i behov av rensningar och städningar, papper ligger lite här och där som ska sorteras, ja, vi kommer nog pa nat sätt att fa dagen att ga.

Pa tal om papper, igar kom Alex skolpapper. Han kom in pa den vi ville, nämligen precis bara runt hörnet ungefär. Inga stora vägar i vägen, utan bara en trappa upp och ungefär 2 minuters väg. En tva minuters väg som jag kommer att följa honom vare dag ända, hehe. Det som förvanade oss mest var tiderna, han kommer att vara där mellan 8:20-11:50 varje dag, och en eftermiddag mellan 13:30-15:15. Vi som trodde att det typ var 2 timmar om dagen! Jag känner mig lagom nervös, men Alex verkar längta, och det är ju det som räknas. Kommer ni ihag förresten, att jag har nämnt grannmamman här som inte ens hälsar pa oss pa lekplatsen? Gissa vems dotter som ska börja i Alex klass, fniss. Far se om hon börjar hälsa pa oss nu da, hehe.

Om exakt tre veckor sitter i bilen, skulle tro att vi vid denna tiden är vid gränsen eller iallafall väldigt nära gränsen till Italien. Guuud vad vi längtar, Alex pratar om det varje dag. Det ska bli sa himla skönt, och det faktum att vi aker till samma ställe som förra aret gör det nästan lite bättre, för nu vet vi ju exakt vad vi har och vänta, och man kan liksom se saker framför sig, typ ah vi ska äta den och den glassen, ga till det stället pa stranden, ja ni fattar, Vi är redo för FERIE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin