Helgen

Helgen som varit har varit lugn. I fredags at vi tacos (otippat att man gör det ibland pa fredagar).
I lördags akte vi in till grannbyn, köpte födelsedagspresent till Lars gudfar, at lunch ute, och tog en kall och snöig promenad i djurparken. Eller djurpark kan man inte direkt kalla det, minizoo passar nog bättre. Men barnen älskar stället.
Lördagskvällen bestod av innerligt internet stirrande, vi letar nya gardiner och en matta till Kotterummet. Att det ska vara sa galet svart att hitta nat? Och när vi väl hittade DEN matta sa finns den självklart bara i Tyskland, de skickar inte den utanför landet, och när vi hittade respektive affär i Schweiz, sa finns självklart inte den där. Suck! Men nu har vi äntligen hittat nat, och det ska beställas om en stund, när Isabella har somnat.
Vikten har ocksa äntligen gatt nerat, efter att ha statt stilla 3 veckor sa sa vagen -900 gram imorse, tack för det, hihi. Nu när all julmat, middagar, kakor och godis är slut hoppas jag att det fortsätter i den stilen!

Idag är det ocksa dag 4 för Alex. Dag 4 utan blöja! Vi har haft väldigt mycket bry med just detta. Alex började kissa pa potta tidigt, han var runt 18 manader och det gick utan problem. Nu för tiden kissar han pa toaletten flera ganger om dagen, utan problem det ocksa. Det är just det att fa bort blöjan som han har blavägrat. Totalt. Skikit, slagits, ja fatt ren panik nästan. Vi har latit det ta den tid som behövs, det gar ju trots allt inte att tvinga det pa honom. Men flux, 4 dagar sen sa tog vi av blöjan, och den är nu endast pa pa nätterna eller när vi gar ut längre sträckor. Kan detta vara genombrottet som vi har väntat pa? Oavsett vad sa är vi stolta föräldrar här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin