Onsdag

Satt och tänkte pa om jag skulle sätta tisdag som rubrik, när jag insag att det faktiskt är onsdag. Semester är härligt!

Igar roade vi oss med att göra absolut ingenting mer än tvättning och städning. Behövdes ha en san härlig hemmafixardag efter allt julfirande. Julafton tillbringade vi hemma hos Lars mamma och Paul tillsammans med Lars systrar. Jättemysigt och perfekt, precis sa som en julafton ska vara. Barnen fick fina presenter, vi at gott och drack ännu bättre, hehe. Vi var förberedda med pyjamas och tandborstar nerpackade, sa vi bytte kläder och borstade barnens tänder innan vi satte oss i bilen och aka hem, sen var det bra till att lyfta över dem i sängarna när vi kom hem.

Dagen innan julafton tillbringade vi med Lars pappas familj.

Om en stund beger vi oss hem till M och J pa lite efter julfirande mys. Imorgon funderar vi pa att aka in till SO, och vi bollar med tanken pa att köra till Tyskland och shoppa pa fredag. Pa söndag kommer Lars vänner (naja, de är ju mina vänner ocksa) hit pa middag och da planerar vi italienskt. Pa mandag, ja vi far väl se om vi hittar pa nat pa mandag ocksa... hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin