Underbara lördag

Idag har varit en san dag som har upplevts nästintill perfekt. Vi har varit i Basel och shoppat, ätit god lunch, promenerat och lekt pa lekplats. Ah vad jag saknar en lite större stad, vi pratade hela tiden om att vi maste aka dit lite oftare. Barnen älskade det och har varit pa sitt allra bästa humör hela dagen. Vi hade presentkort pa kaffe som vi passade pa att lösa in och jäklar vilken service det är i Nespresso affären. Vi fick kaffe kakor och choklad, och 5 stjärnig service. Underbara människor säger jag bara! Barnen fick en ordentlig uppfriskning i höstgarderoberna och nu är vi redo att bege oss till Sverige. Det enda som fortfarande hänger lite över mig är det med bilbarnstolar, men det löser sig pa nat sätt!

Igar var det även Isabellas 18 manaders kontroll och det gick superbra. Hon lyckas verkligen linda alla karlar runt fingret (framförallt sin pappa!). Doktorn ville att hon skulle pussla, 3 pusselbitar, en rund, en kvadrat, en cirkel. Men det ville inte hon, utan diva som hon är skulle ju saklart doktorn göra det at henne. Han gav henne pusselbiten, hon vägrade ta emot den, skakade pa huvudet och sa Nää, och puffade tillbaka den till honom. Manga ganger. Till slut gav han upp och pusslade det at henne, fniss. Tror Isabella vann med 1-4 eller nat. Sprutorna gick galant, första blev hon bara jävligt sur över och drog av plastret, andra sved till lite mera, men det gick över pa nagra sekunder. Doktorn brydde sig inte ens om att sätta plaster. Hon har planat ut pa vikten men inget att oroa sig över, 10.5 kg och 80 cm. Lang och smal (maste komma fran Lars, hehe). Han fragade oss om sömn och vi svarade att vi sover riktigt bra, Isabella vaknar inte pa natten utan sover i princip 11-12 timmar varje natt. Eller det är klart, hon kanske vaknar, men inte sa det stör oss iallafall. Vi "klagade" dock lite över att det tar 30-45 minuter att natta henne, och han bara tittade pa oss som att vi skojade, och tyckte absolut att vi inte hade nat att klaga över, hehe. Det är alltid skönt när man far sig en san tankeställare.

Nu är det dags för sängen. Denna underbara dagen lider mot sitt slut, men förhoppningsvis väntar en lika bra dag imorgon.

Kommentarer
madde
2011-09-12 klockan 06:58:04

Babyproffsen hyr ut barnstolar för 300:- för 2 veckor, vi hyrde i augusti!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin