Europapark

Denna veckan har bjudit pa en minisemester, tisdag och onsdag tillbringade vi i Europapark. Alex älskade det. Totalt. Isabella ocksa, de gangerna hon inte var en väldigt trotsig 18 manaders unge. Helt ärligt, den första timmen ville jag bara aka hem för att hon betedde sig sa jävligt.

Barnen utforskar hotell foajèn medan Lars checkar in.

Isabella far syn pa nat spännande.

Alex första attraktion för dagen, gruvvagnar. Nära dessa var den nybygda Sagoskogen, där vi sag bade Euromaus och Dorothy fran OZ ga runt. Och Alex favvis, häxan fran Hansel und Gretel.

 

 

En annan klar favvis var radiobilarna. Tror Alex akte den runt 20-25 ganger eller nat (första gangen gjorde han 10 pa rad).

 

 

 

Vi at god grekisk lunch och njöt av vädret. Självklart slank det ner en och annan pocorn, kanske nan minidonut, lite läsk, belgiska vafflor, klubbor, erm, ja, som sagt, en del slank ner!

 

Vaga vädra strumpor... Atminstone om man fragar 18 manaders Isabella. Men mamman är smart nog att ta med sig strumpbyxor, moaha.

Goaste killen i stan!

Det har ocksa akts en del olika tag.

Trött Alex pa sista gruvvagnen innan vi begav oss mot hotellet och middag, vi beställde bord till halv 7.

Annu tröttare Alex efter middagen. Den kronan han har, jisses vad han älskar den. Han tog av den precis innan han somnade och det var det första han tog pa sig när han vaknade.

Innan vi gick tillbaka till rummet kollade vi pa en fontänshow, jättefint var det, och samma som dränkte Alex förra aret, hehe. Kl var 9 nangang när vi slockande, hehe.

Trött mamma dagen efter, som inte var sa bra den heller, det var kallt och det regnade. Men för Alex skull ville vi gärna se halloween paraden, sa vi stannade tills den sen begav vi oss hemat, nöjda men trötta och kalla.

 

Alex skulle hälsa pa Euromaus och Co. Tro fan att det kommer en gubbe och ställer sig mitt i vägen, hehe!

Nu är vi hemma i vardagen igen, Alex hade lekis idag och kom hem med sitt första pyssel, en drake! Det var viktigt att den skulle hänga i fönstret sa att den fick vind pa sig. Imorgon kommer Grossamammi och Grossapappi pa middag och pa söndag har jag skickat ut Lars och Alex till badet. Jag tänker sova nagra timmar tillsammans med Isabella...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin