Äntligen kom hösten även till oss

JAIgar begav vi oss ut pa en härli 2 timmars höstpromenad. Vi förenade nytta med nöje, jag har hittat ett hus som verkligen passar in pa vad jag vill ha, och ville visa det för Lars. Omradet där det fanns är helt underbart, en massa hus i olika former, samlat ungefär som i en stor park. Lars sag en massa som han ville ha, och vi fnissade lite att det faktum att vi är pa tva helt olika nivaer vad gäller stil. Sa vi hoppas att vi hittar en riktigt bra arkitekt som faktiskt lyckas fa fram nat som passar oss bada.


Alex fick ju ocksa leka en del. Först började vi pa en lekplats inne i skogen.


Alex är för go som började grata när Lars tittade. Han har varit väldigt pappig hela helgen, och visat bade gläje och missnöje mot Lars.

 

Bra kläder är ett maste nu i höst, för vattenpölar är till för att bli hoppade i, sa är det bara! Och slutet pa klippet, det är bara saaa typiskt Alex!

 

Tillslut pa vägen hem var Alex kall om händerna och inget dög förutom just Isabellas vantar. Rosa tumvantar, hiih (Hon lag i vagnen och sov under tjock filt, med händerna under täcket- oroa er inte, hon var varmast av oss alla!

 

Jag bara älskar namnet pa geten!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin