Det märks redan

Alexander: Vädur

De små Vädursbarnen tillhör eldtecknet, och det både hörs och syns väl. Väduren styrs av planeten Mars, somrepresenterar bl. a. energi, vilja och entusiasm, så här går det undan i svängarna. Du kan förvänta dig en hel delkul, och de talar och göra en massa innan de tänker sig för. All energi gör att de sysselsätter sig med något nästan hela tiden, och de älskar att visa att de är fysiskt starka. Tålamod är inte vad de har mest av, och deras korta stubin kan ofta leda till explosiva utbrott. Fördelen är att det snabbt går över. Behoven ska uppfyllas NU!

Råd till föräldrarna: Förklara VARFÖR man inte får saker. Påverka dem till fysisk aktivitet varje dag, annars kan de bli aggressiva och överenergiska.

 

Isabella: Fisk

De små Fiskbarnen tillhör vattentecknet, och dessa barn lever i sina egna känslomässiga världar. De har massa motstridiga tendenser, och är otroligt känsliga. De suger till sig alla andras känslor också, och det kan vara svårt för dem att skilja på vad som är deras eget och vad som är andras. Fiskbarnen är ofta de snällaste av alla stjärntecken. De vill hjälpa alla de möter, och sätter sina egna behov sist. Fantasi, musik, konst och kreativitet är viktigt för dem.

 

Råd till föräldrarna: Ge barnet plikt och ansvar så att de gör annat än dagdrömmer, pressa inte barnet att anpassa sig till hårda konkurrerande miljöer.

 

Jag kan inte annat än att säga att pa atminstone vara barn, sa märks detta sa tydligt. Isabella (nu är hon förvisso inte sa gammal) är sa otroligt lugn att bade jag och Lars är rent chockade. Hon är sa nöjd med att bara ligga och titta runt och ha sig, och det är väldigt väldigt sällan än sa länge som hon skriker, och när hon väl gör det sa later det mer som en gullig pipleksak. Alexander däremot, ja jag behöver ju inte berätta hur han är va, haha. Det som vi redan märker nu är att Isabella är sa talmodig med Alexander och later honom pilla och ha sig, och att hon verkligen avgudar honom. A andra sidan är väl hans skrik och tjo det mest hon har hört de senaste manaderna sa det är kanske inte helt konstigt att han är hennes trygghet pa det sättet.

Jag tror att det kommer att bli en intressant framtid, och väldigt rolig, om man kollar hur deras tecken ser ut. Dock har jag och Lars luskat ut att förmodligen kommer väl Alex att utnyttja hennes svagheter och göra henne till sin personliga slav eller nat, haha.

(Detta blev ett litet smaflummigt inlägg, men sa blir det ibland, hihi)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin