Talamod var det ja

Ja, jag kunde bara inte halla mig, hihi.


 

 

 

Hon tyckte faktiskt det var ganska gott och at med aptit. Men jag hade inte räknat med annat, hehe. Lilla Bella Bebis är inte sa liten längre *snyft*.


Kommentarer
Evelina
2010-07-17 klockan 19:01:48    URL: http://happilyeverafter.se

Stora tjejen som redan äter mat!?? Så söt hon är!



Usch vad jobbigt att det blev så :-/... Men som sagt är alla förlossningar olika och oavsett förlopp så är varje kvinna hjälte som tar sig igenom allt det onda och allt jobbigt. Vi gör det precis lika bra, även om det såklart är olika jobbigt för alla. Kram på dig supermama!

Evelina
2010-07-17 klockan 19:13:37    URL: http://happilyeverafter.se

Har faktiskt en kompis som var med om samma sak, hon låg med plågsamma värkar i dygn men alla sa att det inte var på gång. Efter några dygn gjorde de till slut en undersökning (de hade inte gjort det tidigare eftersom vattnet hade gått) och OJ, hon var visst öppen 10 cm?? Galet att de tror att de kan och vet allt, lite får de allt lita på kvinnan. Speciellt om de redan fött barn och ju vet hur värkar känns!



Det här hittade jag om att hoppa studsmatta efter man fött barn: "Om man som kvinna fött barn ska man aldrig hoppa studsmatta, hopprep, gympa med hopp eller faktiskt springa för mycket. Det är så inkontinensproblem och framfall framkalls."



Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin