Mandag igen!

Nu tycker jag att tiden far ta och lugna ner sig lite, det gar för snabbt! Helgen bara svischade förbi.

I fredags var ju Lars pa julmiddag, och han var belaten, men det var inte perfekt om man säger sa. Jag fick ett sms av honom kvart i 12 pa natten att han kommer hem senare (han hade räknat med att komma hem vid midnatt). Kl kvart i 12 hade de precis fatt desserten serverad... Han kom hem nan gang runt ett eller sa, och jag antar att han var upptagen i väntan pa mat, för han luktade väldigt uppfriskad om man säger sa, haha.
Lördagen blev ganska sa lugn av uppenbara anledningar, vi handlade lite julpynt (adventsljusstake!) och sen at vi raclette pa kvällen och var allmänt degiga. Igar likadant, vi gick ut pa en nästan 2 timmars promenad, efter det gick Lars och simmade, och sen hände det inte mycket mer spännande. Det har helt enkelt varit en skön helg!
Vi försöker planera in lite saker de kommande helgerna, vi vill gärna ga ut och äta middag vid vara födelsedagar, men tiden räcker helt enkelt inte till! Sa fram till januari nan gang sa kommer vi att ha helt uppbokade helger, hela helgen lang.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin